Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Prana


De mens als Goddelijke Creator

Het Hamers Kompas is niet alleen het proces van het ontstaan van ziekten, het is ook het mechanische van Creatie.
In feite laat het zien dat wij creatoren zijn, geschapen in het evenbeeld van God. Dit wordt besproken het extra deel van de online basisworkshop en verder uitgebouwd in de workshop “BN Compleet”.

Een tijd geleden kwam ik het leven van Prana tegen, wat voor mij het ultieme bewijs is van het feit dat wij alles met onze mind kunnen creëren, ook ons lichaam.

In augustus heb ik een dag met Brahman Menor gedaan, wouw, echt iets voor deze tijd! Want dit gaat ook helemaal over bewustzijn en innerlijke groei en de resultaten van de prana-dagen, ook op fysiek gebied, zijn fantastisch.

Hij heeft verschillende activiteiten, waarvan de Pranic Essence Retreat de meest complete is met 3 dagen droogvasten en 2 dagen sappen. Ook is er een gedegen voorbereiding nodig.
Het Pranic Activatie Weekeind is ook erg interessant

Er zijn meer mensen die dit geven, maar ik heb hem gekozen vanwege zijn zekerheid en het feit dat hij het ook echt helemaal LEEFT. Hij eet in een jaar wat wij on ongeveer 3 dagen eten en de langste tijd dat hij niet heeft gegeten is 5 maanden.

Kijk eens rond op zijn website en de activiteiten die hij aanbiedt. Onder “meer” vind je de “media” met een groot aantal podcasts, waarin hij vertelt over zijn eigen proces. Die met Giel Beelen van Kuruku vond ik erg leuk.

Waar ik vooral enthousiast over ben is, dat het echt ook een enorme bewustwording is, waarbij er door veel processen heen gegaan wordt. Dat moet ook: alle onbewuste beperkende overtuigingen die beletten dat je van de universele energie kunt gaan leven zullen doorleefd moeten worden! De ervaring leert ook dat vooral eigenwaarde inbreuken en bot-, spier-, pees- en gewrichtsproblemen in korte tijd verdwijnen. Dat kan ook niet anders als je je bewust wordt wie je in werkelijkheid bent: 

Een Goddelijke Creator!


Ik ben benieuwd of er meer van jullie hiermee bezig willen!

Wil je je aanmelden, dan vind ik het fijn als je dat via mij wilt doen:

En uiteraard hoor ik heel graag jullie ervaringen, die ik eventueel hieronder kan toevoegen!Ervaringen met de Brahman Menor Prana methode

Bea

Ik heb zelf de week gedaan, dwz, het zijn eigenlijk maar 5 dagen, dus relatief ook nog vrij kort.
De tweedaagse zal ook werken, maar júist, 'dát extra' wat je gezamenlijk doet in die (eigenlijk maar) ‘3 extra dagen’ was voor mij zóó wezenlijk !🙏✨
Ik denk dat ik dat zelf thuis, niet had bereikt. Bovendien, wat je thuis gaat doen, kost ook tijd & discipline, lijkt mij, en nu word je meegenomen..👍
In zo’n week kun je echt zó de diepte ingaan om te releasen en Menor kan dat enórm goed begeleiden om dat bij je aan- & door te zetten !!👌
Hij kan ook zien wat er bij je gebeurt en wat nog nodig is.
Je kunt je dan helemaal onderdompelen, écht éven los van je dagelijkse.., hoe belangrijk is dat ook !
Je wordt helemaal meegenomen in het proces(!), de energie waar je je aan over kunt geven, de práchtige, versterkende, pássende muziek.👌✨
De Darshan-avonden én in de energie van Menor..💫 en de Liefdevolle ondersteuning van Azuria♥️ en nog meer...
Het was écht fantastisch !
Voor mij was het daardoor óók een verdiepend proces om het hart meer te kunnen openen en dat is waar het in deze tijd toch óm gaat..?✨🧡✨
Mijn partner heeft (later in een andere groep) ook de week gedaan en was ook razend enthousiast, die kwam met zó’n mooie, liefdevolle energie thuis.
Wij zaten nog wel in de tijd dat de groep uit iets van 20/25 deelnemers bestond, dus ik heb geen ervaring in een grotere groep, maar hee, des te meer zielen, des te meer energie..💫✨ Onze leeftijd is 61 & 63.
Na de week had ik bákken met Energie✨ & Liefde🧡 & ik heb me (fysiek) nog nooit zó goed gevoeld !!!🌟
En ik had, al lang, héél wat lichamelijke ongemakken..! 🥴😅
Eigenlijk voelde ik me tijdens de ‘voorbereiding’ al beter.
Vooral tijdens de laatste ‘sap’-week, dacht ik, moet ik nog wel gaan, ik voel me nu al zo goed.
Het lijkt wel of het dán al ‘aangaat’..💫, maar de week heeft me zóveel extra’s gebracht.🙏💗
Het was een enorm cadeau aan mezelf & daarmee aan mijn omgeving & voor mijn gevoel ook aan/voor de wereld !✨🌍✨
Ik ben gewoon enthousiast en dit ‘moest’ me toch even, uit het hart♥️, van het hart..😉😁
Succes Mies !🍀

Hartegroet, 🥰
Bea 💁🏻✨🌸🌿Review met Helena 6 maanden na haar retreat