Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Prana


De mens als Goddelijke Creator

Het Hamers Kompas is niet alleen het proces van het ontstaan van ziekten, het is ook het mechanische van Creatie.
In feite laat het zien dat wij creatoren zijn, geschapen in het evenbeeld van God. Dit wordt besproken het extra deel van de online basisworkshop en verder uitgebouwd in de workshop “BN Compleet”.

Een tijd geleden kwam ik het leven van Prana tegen, wat voor mij het ultieme bewijs is van het feit dat wij alles met onze mind kunnen creëren, ook ons lichaam.

In augustus heb ik een dag met Brahman Menor gedaan, wouw, echt iets voor deze tijd! Want dit gaat ook helemaal over bewustzijn en innerlijke groei en de resultaten van de prana-dagen, ook op fysiek gebied, zijn fantastisch.

Hij heeft verschillende activiteiten, waarvan de Pranic Essence Retreat de meest complete is met 3 dagen droogvasten en 2 dagen sappen. Ook is er een gedegen voorbereiding nodig.
Het Pranic Activatie Weekeind is ook erg interessant

Er zijn meer mensen die dit geven, maar ik heb hem gekozen vanwege zijn zekerheid en het feit dat hij het ook echt helemaal LEEFT. Hij eet in een jaar wat wij on ongeveer 3 dagen eten en de langste tijd dat hij niet heeft gegeten is 5 maanden.

Kijk eens rond op zijn website en de activiteiten die hij aanbiedt. Onder “meer” vind je de “media” met een groot aantal podcasts, waarin hij vertelt over zijn eigen proces. Die met Giel Beelen van Kuruku vond ik erg leuk.

Waar ik vooral enthousiast over ben is, dat het echt ook een enorme bewustwording is, waarbij er door veel processen heen gegaan wordt. Dat moet ook: alle onbewuste beperkende overtuigingen die beletten dat je van de universele energie kunt gaan leven zullen doorleefd moeten worden! De ervaring leert ook dat vooral eigenwaarde inbreuken en bot-, spier-, pees- en gewrichtsproblemen in korte tijd verdwijnen. Dat kan ook niet anders als je je bewust wordt wie je in werkelijkheid bent: 

Een Goddelijke Creator!


Ik ben benieuwd of er meer van jullie hiermee bezig willen!

Wil je je aanmelden, dan vind ik het fijn als je dat via mij wilt doen:

En uiteraard hoor ik heel graag jullie ervaringen, die ik eventueel hieronder kan toevoegen!Nieuw interview met Brahman door Richard de lethErvaringen met de Brahman Menor Prana methode


Ingrid over de Pranic Essence Retreat van april 2024

Voor mij was het een geweldige retreat! 
Brahman Menor begeleidde de grote groep van 41 mensen met heel veel zachtheid en kracht, dat gaf een heel veilig gevoel om er diep in te gaan. En wat heerlijk, 5 dagen zonder telefoon!
Het ademwerk met de prachtige muziek maakte veel los, ik ken dit ook al van quantum light breathing. Mijn bijzondere ervaringen waren dat we bij 1 meditatie moesten staren naar 1 punt en toen veranderde dat punt ineens in een doorzichtige prachtige blauwe kleur, waarna er bewegende beelden in ontstonden. Ook voelde ik -bij een andere oefening- een soort aanraking op mijn handen, nee geen vlieg te bekennen. En ik heb een of 2 orbs gezien (witte energiebollen die snel bewegen) die ik tot nu toe alleen ken via video of foto.
De eerste dag na de retreat wandelde ik en voelde mijn al 30 jaar aanwezige ongemak in de lies helemaal niet meer. Dat is nu wel weer terug. De cellen zijn gereset, waardoor pranic living stap voor stap mogelijk wordt, en dan zou de psoriasis (sinds mijn 4e) ook verdwijnen.
Op naar het pranic-trainings-programma, maar eerst nog wat kilo’s aankomen (is weer eens een andere uitdaging dan afvallen).Doke over de Pranic Essence Retreat van april 2024

Het was magisch: 3 dagen niet eten en drinken (na afbouwen en week fruit) is een nieuwe ervaring en 3e dag echt slap op de benen maar eigenlijk viel 't erg mee. En hoe snel je dan weer energiek wordt met een sapje is amazing. We hebben veel ademwerk gedaan, beetje yoga en geleide meditaties met veel mooie muziek! Stilte viel wel mee omdat er veel ruimte was voor info/vragen en die muziek dus. Het was wat jij al aangaf: Brahman Menor belichaamt dit echt zoals jij de biologische natuurwetten leeft. Het is veel meer dan vasten en mediteren, het is heel veel loslaten, cellen herprogrammeren en je onderdompelen in een warm bad met gelijkgestemden op een mooie plek in een klooster…

Ik heb bijzondere ervaringen gehad tijdens de liggende ademhaling sessies (mond in mond uit) van een half uur. Eén keer voelde ik dat ik een meter omhoog getild werd van de grond en werd zo een aantal minuten gedragen, dat voelde heel speciaal. In een andere sessie moest ik het ademhalen staken omdat mijn handen begonnen te groeien en wel 3x zo groot werden en super zwaar, echte klauwen. Dat was een heftig gevoel. Later voelde ik druk op mijn beide voeten alsof ik tegen werd gehouden. En opeens voelde ik vanaf mijn tenen tot mijn kruin miljoenen vibraties door al mijn lichaamscellen gaan. En ik voelde weer hoe ik werd opgetild van de grond, even later leek ik zacht in de wolken te liggen en zag ik kleuren achter mijn ogen voorbij komen eerst fel blauw later wit/ goud.
Na een andere ademhaling sessie kwam ik in contact voor het eerst met mijn innerlijke kind. Ik zag haar ontspannen liggen op mijn buik. Er was stilte, kalmte, veiligheid, geborgenheid. De muziek deed heel veel.
Tijdens de 1e darshan voelde ik ook vele vibraties en dat er van alles gebeurde in mijn buik en iets in mijn neus, zijn spirituele helpers zijn dan met je bezig. Bij de 2de voelde ik ook weer mijn buik, tijdens de laatste darshan voelde ik niks.
Maar energie niveau was heel hoog en lijkt nu weer wat af te nemen. Mensen vinden mij vrolijk.😀

Hoe ver ik ga in prana kan ik nu nog niet zeggen (volgens Menor😇), de toekomst zal het uitwijzen.


Mady over het Pranic Activatie Weekend van april 2024

De voorbereiding

We krijgen een mail met een voorbereiding, die niet noodzakelijk is maar aangeraden.
Ik dacht ok, ik doe dit, easy, 4 weken voor het weekend vegan eten, ik heb dit vroeger al een jaar gedaan, dat lukt me wel.
De eerste week ging het heel makkelijk, in de tweede week kwam ik weerstand tegen, waarin ik geen zin had om slaafs te volgen wat mij werd gedicteerd. Ik herkende de trigger en ging ermee zitten, doorvoelde hem. Zo kwam ik tijdens die weken heel wat triggers tegen, die ging ik telkens doorvoelen. Ik merkte dat ik mezelf geen druk meer wou opleggen en ik deed wat klopte voor mij, soms at ik vegan en heel gematigd en soms at ik meer zoet of frietjes of andere zaken die voorbij kwamen, tijdens uitjes of feestjes vooral. Soms nam ik het, soms niet, het was allemaal ok, ik ging mee in de flow. Dit voelde goed, niet in het gevecht gaan en mee dobberen op wat klopte voor mij op dat moment. Dit was nieuw voor mij, geen schuldgevoel en genieten van wat is in het moment.
De laatste week wordt gevraagd om sappen te drinken en fruit te eten. Dat ging vanzelf, ik genoot van het lichte gevoel, ik kon daar een glimp opvangen van wat een boost aan energie pranic living teweeg brengt. Ook hoe eenvoudig eten kan zijn. Ik hoefde niet bezig te zijn met wat ga ik nu bereiden voor mezelf. Dat gaf me meer ruimte om andere fijne dingen te doen. Ik bleef wel koken voor ons gezin, dat ging moeiteloos. Ik merkte in mijn gedachten een klik in de laatste week.
Ik ging voluit voor mijn keuze, die voelde ik in heel mijn lichaam, ik voelde me heel krachtig, niets of niemand kon me daarvan af doen wijken.

Het weekend zelf

Het weekend zelf was een heerlijke totaal ervaring.
Ik had me verwacht aan veel oude pijn die naar boven ging komen en veel om te verwerken en te behappen op korte tijd. Ademsessies zijn voor mij tot nu toe heel diepgaand en heel heftig geweest.
Dit was bij Menor niet zo, hij zorgde voor een goede balans tussen ademoefeningen, visualisaties en info/teachings. Waardoor het ook heel goed te doen was, niet te veel en te lang van t zelfde.
Tijdens de oefeningen en visualisaties heb ik heel veel gehuild maar ik voelde me zo gesteund en gedragen door het energetisch veld en zijn energetisch team, dat dit zo smoothly en makkelijk ging. Zo kan het ook, ik vermoedde het al in de weken ernaar toe. Het was soms veel en pittig maar ook zo behapbaar en kortdurend.
Ik evolueer natuurlijk ook en belichaam meer en meer waardoor het makkelijker gaat. Toch denk ik dat hij wel een bijzonder veld weet te creëren die heel veel effect heeft.
Het is op de juiste tijd dat ik dit nu doe. Ik heb alle eerdere ervaringen nodig gehad om in diep vertrouwen te kunnen gaan nu met al wat komt van fysieke en emotionele onbalans. Zo snap ik nu ook nog beter dat ik ook jouw pad te kruisen had. Ook krachtig staan met alle weerstand van buitenaf, hetzelfde als bij de biologische natuurwetten.
Daar sta ik nu sterk in en ben ik ook vastberaden om het prana leven verder te gaan exploreren. Intuïtief klopt dit helemaal met wat ik te doen heb.

Het weekend was voor mij perfect passend. Ik heb het wat gehad met die lange retraites, kort maar krachtig is net wat ik zocht en vond in het weekend. Niet meer maar ook niet minder, en dat ik dit dan op mijn manier kon voorbereiden en nadien verder uitwerken.
Dat is het mooie aan de formules die hij geeft, voor elk wat wils.

Tijdens het weekend wordt gevraagd om sappen te drinken en eventueel fruit mee te nemen voor de lunch. Ik kwam beperkende gedachtes tegen, alleen op sappen en een eind rijden, dan word ik te slap en dat is gevaarlijk, ik kan me niet meer concentreren.... Ik merkte ze op en doorvoelde ze. Ik nam alles mee en ik zag wel wat er klopte voor mij.

Het weekend zelf heb ik geen sap gedronken. Een 4-tal glazen water over gans het weekend en 2 stukken fruit. Ik was heel helder en ik merkte telkens ik iets at dat ik minder helder was en dit als een blok viel op mijn maag. Wonderlijk hoe snel ons lichaam zich aanpast....

Na het weekend

Ik schrijf dit, aan de start van mijn derde week na het weekend. Vandaag opnieuw een prana dag. Ik geniet zo van het niet hoeven eten, het puur mogen zijn in mijn lichaam. Het leven voelt zoveel lichter, eenvoudiger ook, heel bijzonder. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou kunnen voelen, met gemak en plezier niet eten en er ook zo bij zitten aan tafel. Ik heb al heel mijn leven een haat-liefdeverhouding met eten. Ook op mijn eetdagen merk ik een duidelijk stop signaal in mijn lichaam en wil ik in die lichte flow blijven, ga ik automatisch minder eten. Het voelt nu al heel vrij om zelf bewust te kiezen voor wel of niet eten en wat. Ik heb nu eindelijk gevonden wat ik intuïtief verlangde en waar ik zoekend in bleef. Ik ben dankbaar dat Menor mijn pad kruiste!


Chantale over het Pranic Activatie Weekeind van april 2024

Toen ik van Brahman voor het eerst hoorde wist ik  meteen dat ik dit wilde doen.  Ik had al gehoord van yogi's in India, die ongekende vermogens hebben ontwikkeld en die niet meer aten of dronken.  Dus het bestond en het was mogelijk, ik was overtuigd!
Als men  me vraagt wat is er precies gebeurt is in die  twee dagen,  dat is moeilijk uit te leggen, want iedereen  doorloopt zijn eigen proces. Op twee dagen heb je weinig echte ervaring  en contact met anderen, zelfs de korte  pauzes verliepen meestal in  rust en stilte.
MAAR  het ervaren, loslaten, begrijpen, opruimen, voelen, alles loslaten, rust, stilte, vertrouwen voelde wel voor mij  wel als een zegen. Ik vond het heerlijk!
Menor heeft die twee dagen zodanig benut dat er geen  verloren seconde tijd is voorbij gegaan, zijn krachtige en helende energie was enorm voelbaar. Alle vragen werden door hem persoonlijk beantwoord, alhoewel we met 100 waren.
Het was boeiend, verhelderend, inspirerend en interessant, elk woord kwam binnen.
Ik weet door deze methode te volgen, dat je je op celniveau opschoont  en alle cellen vernieuwt, vooral door meditaties en ademhalingsoefeningen die van cruciaal belang zullen zijn en die je zeker de eerste weken  moet blijven onderhouden om tot een leven van Prana te komen.
We krijgen goede navolging en proberen ons vooral aan het schema te houden.
Aanvankelijk wilde ik vooral gaan om onafhankelijk te worden van eten en drinken, ik wilde blijven eten, maar  wilde het eigenlijk enkel onder controle houden.
Nu, na het weekend,  wil echt volledig gaan voor een leven van Prana. Ik heb al zoveel positieve, wonderbaarlijke veranderingen  van getuigenissen gehoord en gelezen dat ik enkel  en alleen nog voluit wil gaan in heel dit proces.

Iedere keer als er zoiets op mijn pad komt ben ik zo dankbaar!!! Telkens met de juiste,  unieke mensen.
Dit geld ook  voor  de biologiewetten,   deze super belangrijke cursus,  zeker door jou onderricht Mies,  het is een waar voorrecht,  om deze belangrijke  kennis  door te geven aan zoveel cursisten, dit,  om  volledig los en ver weg  te blijven van de Pharma en hopelijk los van de reguliere artsen.

Ik ben ervan overtuigd dat een week retraite van Brahman,  nog meer magische  impact heeft wat betreft bewustwording, magie, energie en zelfs genezing. Alhoewel je zowel met de Retraite als met  het Weekend klaar bent om in Prana te leven, mits navolging van de support, hoop ik uit de grond van mijn hart  toch ooit deze retraite alsnog te mogen doen.

Dit, samen met de Biologische wetten is het mooiste proces en geschenk dat op mijn Pad is gekomen en ik dank U, Braham Menor en Azuria voor het zijn wie ze zijn. Omdat jullie ten dienste staan  in vertrouwen van de Bron en er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in dit proces en kennis.
Dank je wel!Bea over de Pranic Essence Retreat 

Ik heb zelf de week gedaan, dwz, het zijn eigenlijk maar 5 dagen, dus relatief ook nog vrij kort.
De tweedaagse zal ook werken, maar júist, 'dát extra' wat je gezamenlijk doet in die (eigenlijk maar) ‘3 extra dagen’ was voor mij zóó wezenlijk !🙏✨
Ik denk dat ik dat zelf thuis, niet had bereikt. Bovendien, wat je thuis gaat doen, kost ook tijd & discipline, lijkt mij, en nu word je meegenomen..👍
In zo’n week kun je echt zó de diepte ingaan om te releasen en Menor kan dat enórm goed begeleiden om dat bij je aan- & door te zetten !!👌
Hij kan ook zien wat er bij je gebeurt en wat nog nodig is.
Je kunt je dan helemaal onderdompelen, écht éven los van je dagelijkse.., hoe belangrijk is dat ook !
Je wordt helemaal meegenomen in het proces(!), de energie waar je je aan over kunt geven, de práchtige, versterkende, pássende muziek.👌✨
De Darshan-avonden én in de energie van Menor..💫 en de Liefdevolle ondersteuning van Azuria♥️ en nog meer...
Het was écht fantastisch !
Voor mij was het daardoor óók een verdiepend proces om het hart meer te kunnen openen en dat is waar het in deze tijd toch óm gaat..?✨🧡✨
Mijn partner heeft (later in een andere groep) ook de week gedaan en was ook razend enthousiast, die kwam met zó’n mooie, liefdevolle energie thuis.
Wij zaten nog wel in de tijd dat de groep uit iets van 20/25 deelnemers bestond, dus ik heb geen ervaring in een grotere groep, maar hee, des te meer zielen, des te meer energie..💫✨ Onze leeftijd is 61 & 63.
Na de week had ik bákken met Energie✨ & Liefde🧡 & ik heb me (fysiek) nog nooit zó goed gevoeld !!!🌟
En ik had, al lang, héél wat lichamelijke ongemakken..! 🥴😅
Eigenlijk voelde ik me tijdens de ‘voorbereiding’ al beter.
Vooral tijdens de laatste ‘sap’-week, dacht ik, moet ik nog wel gaan, ik voel me nu al zo goed.
Het lijkt wel of het dán al ‘aangaat’..💫, maar de week heeft me zóveel extra’s gebracht.🙏💗
Het was een enorm cadeau aan mezelf & daarmee aan mijn omgeving & voor mijn gevoel ook aan/voor de wereld !✨🌍✨
Ik ben gewoon enthousiast en dit ‘moest’ me toch even, uit het hart♥️, van het hart..😉😁
Succes Mies !🍀

Hartegroet, 🥰
Bea 💁🏻✨🌸🌿Review met Helena 6 maanden na haar retreat