Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Tumor in de onderbuik

Man, 67 jaar, linkshandig

Eind oktober 2012 liet ik in de Euregio-kliniek in Nordhorn (Duitsland) een MRI-scan uit­voeren. Daar werd door de radioloog een tumor geconstateerd, rechts in mijn onderbuik ter grootte van een kippenei. De radioloog raadde me aan de tumor zo snel mogelijk te laten verwijderen. Een week later had ik via hem een afspraak met een deskundig buikchirurg in hetzelfde ziekenhuis en werd besloten om mij medio november te opereren.

Om een aantal praktische redenen, zoals mogelijke “nabehandelingen” (lees: chemo en/of bestraling) zag ik toch af van een operatie in Duitsland en kwam ik bij het UMCG in Groningen terecht, afdeling “abdominale chirurgie”. Daar werd vooralsnog een onderzoek gestart of de tumor zich binnen of buiten de darm bevindt, want dan wist men of een biopsie was toegestaan om vast te stellen of de tumor “goedaardig” dan wel “kwaadaardig” is. Omdat de eerste CT-scan hiervoor mislukte, werd besloten om met behulp van een maagsonde het opnieuw te proberen.

In de weken na de MRI-scan had ik duidelijk last van spanning en angst en was al snel 7 kg afgevallen. Echter, ik wist reeds dat ik me niet met chemo en/of bestraling zou laten be­handelen, omdat de praktijkresultaten hiermee me genoeglijk bekend waren. Ik zou even­tueel alleen een operatie ondergaan om de tumor weg te laten halen. Daarom was ik ook druk doende met alternatieve methoden, totdat ik eind november via twee personen - onafhankelijk van elkaar – op het spoor gezet werd van de GNM. Eerst moest ik erg wennen aan dit nieuwe paradigma en wilde alternatief en GNM naast elkaar doen. Echter, al snel werd me duidelijk dat dit helemaal niet kan en richtte ik me volledig op de GNM.

Begin december 2012 kwam Mies op mijn pad en hebben we telefonisch contact gehad over de situatie. In dat telefoongesprek heeft Mies me EFT bijgebracht en samen beoefend om mijn spanning en angst - die inmiddels door de inzichten van de GNM sterk waren gereduceerd - los te laten. Dat was uitstekend gelukt. Ook werd me duidelijk wat de oorzaak van mijn tumor was!

In februari 1987 heb ik in een overspannen en geïsoleerde toestand een hoog dramatische conflictschok ervaren met betrekking tot een voor mij zeer ernstig “onverteerbaar ergernis” conflict. Het had met mijn moeder te maken. Alhoewel hierbij de hersenstam betrokken is en dus de lateraliteit niet van toepassing is, is het toch wel frappant dat de tumor zich aan de rechterkant (mijn moeder/kind kant) bevindt. Ondanks dat ik in die tijd niet assertief kon zijn, heb ik toch na enige maanden het conflict kunnen loslaten. Inmiddels begrijp ik dat de tumor is ingekapseld door gebrek aan TBC-bacteriën en op zijn plaats blijft.

Toen ik eenmaal besefte dat de tumor mij in 1987 wilde ondersteunen bij de oplossing van mijn biologische conflict en de tumor niet kon worden afgebouwd na de conflictoplossing, heb ik mijn tumor in december 2012 als een vriend verwelkomt. Ik laat mijn tumor ook niet weghalen. Ik heb er geen last van, hij hoort bij mij en vergezelt me nu reeds 27 jaar. 

In januari 2013 heb ik bij het UMCG de lopende afspraak afgezegd en ze laten weten dat ik geen nieuwe afspraak voor een onderzoek wilde omdat het inmiddels “klaar” is.

Het (doods)angst conflict rond november 2012 heeft gelukkig slechts vijf weken geduurd en de intensiteit was niet te groot. Mocht er toch sprake zijn van een kleine longtumor die ook niet is afgebouwd en ingekapseld is, dan zal ik deze bij de eerstvolgende röntgenfoto van mijn longen evenzeer als vriend begroeten.

Met dit ervaringsverhaal schaar ik mij bij de enkele honderden mensen die op de ver­schil­lende GNM-websites getuigen van hun “bijzondere” genezingen dankzij de GNM en hun grote dank uiten aan Dr. Hamer voor zijn geweldige ontdekkingen. Alleen een zeer intel­ligent, integer en buitengewoon volhardend mens als Dr. Hamer heeft dit baanbrekende werk – ondanks alle weerstanden - kunnen bewerkstelligen.       


F. M.
Februari 2014Opmerking Mies: hoe simpel kan het zijn!