Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Reacties van mensen na het volgen een of meerdere online workshop(s)


Diana

Ik weet niet of het mag, maar ik wil even laten weten dat ik net naar les 9 heb geluisterd.Met tranen in mijn ogen, wat een herkenning.
In het eerste gedeelte herken ik heel sterk mijn moeder. Die heeft na 40 jaar huwelijk er een punt achter gezet, sinds bijna twee jaar is ze gescheiden van mijn vader. Sinds die tijd zijn de klachten begonnen van de spierreuma. En het wordt steeds erger. (Ik begrijp heel goed nu wat er gaande is)

Zelf ben ik ook een pleaser, hoewel ik er wel aan werk om dat minder te doen.
Het lijkt wel een familie dingetje…
Bedankt voor deze waardevolle informatie, ik ben zo blij dat ik deze cursus gestart ben.


Stijn

Met veel plezier heb ik je workshop Vertrouw je Lichaam gevolgd. Als je mij vraagt 'wat heb je geleerd', dan is het precies wat de titel belooft: ik heb veel meer vertrouwen in mijn lichaam. Luisteren naar de signalen, toelaten, voelen, het lijf haar gang laten gaan, geen zorgen en vertrouwen op genezing.
En over de inhoud: ik dacht dat ik al veel wist over gezondheid omdat ik mijn hele leven al vertrouw op ‘alternatieve’ geneeskunde en er over lees, maar mijn inzicht is behoorlijk verdiept. En veranderd.
Mies heeft de uitgebreide informatie heel handig gestructureerd en gepresenteerd, waardoor ik in korte tijd veel heb opgestoken.


Sigrid

Een betere titel dan Vertrouw je Lichaam zou je niet kunnen bedenken voor deze workshop.

R.H.

Ik wil je erg bedanken voor de prachtige lessen en inzichten.
Ik vlieg en ik kom altijd mensen “tegen”. Zo bijzonder dat je in gesprek raakt en je je visie geeft hoe je kijkt naar herstel en de angst is eigenlijk weg.
Ik heb een flinke val gehad in 2020 en mijn enkel op 3 plekken gebroken en hiel uit de kom. Paar jaar ervoor andere enkel gebroken. Dat was mijn tricker punt, dat het wel “erg” toevallig is dat ik 2 enkels breek. Heel snel was ik in staat om te lopen, nooit meer oedeem. Ik heb nu rest verschijnselen maar kan prima lopen en werken.
Super blij met de kennis!


R.

Ik kwam door een congres over borstkanker in aanraking met de biologische natuurwetten en hier sprak onder andere Mies ook over... Zij vertelde het zo duidelijk en nuchter dat dit mij zo aansprak en ik  hier meer over wilde weten. Ik heb, zoals de reguliere zorg verteld....borstkanker met uitzaaiingen in botten, lymfeklieren, longvlies, lever en mijn oog...
Ik ben de workshop, Vertrouw je lichaam gaan volgen en daardoor vielen er steeds meer puzzelstukjes op hun plek. Ik ben daardoor een heel ander mens geworden, mijn angst voor " de ziekte" ben ik helemaal kwijt en Vertrouw ook helemaal op het zelfgenezend vermogen en ik weet nu dat ik weer een toekomst heb waar ik van ga genieten...
De biologische natuurwetten zijn op mijn pad gekomen en zie het zeker als een Gods geschenk en kan iedereen aanraden om deze workshops te volgen om net als mij in te zien dat kanker niet het einde is maar een nieuw begin....
Lieve groet


JoAnna

Sinds anderhalf jaar, volg ik de workshops bij Mies, over de biologische wetten/Germaanse geneeskunde. Haar eerste video die werd afgespeeld tijdens het zelfhelingscongres, resoneerde zo enorm bij mij, dat ik dacht: daar wil ik meer van weten. Daarbij heb ik een basaal wantrouwen naar de reguliere geneeskunde.
Ik heb het intussen ook bij meerdere situaties in praktijk gebracht, maar deze wil ik graag delen: ik had al 25 jaar hooikoorts. En heftig, van januari tm juli.   Tot Mies in een van de workshops, de gouden tip gaf: als je last krijgt, zeg dan tegen jezelf “het zijn maar pollen”!
Meteen bij de eerste verschijnselen ben ik dat gaan doen. Met resultaat. Dit jaar geen enkele klacht gehad en zelfs bloemen in huis kan ik nu verdragen. Het is zo simpel, dat het bijna niet te geloven is.
Dankjewel Mies. 


Sjef

De cursus is erg leerzaam en je vertelt het op een zeer toegankelijke manier. M.a.w. ik ben er erg blij mee.

Francien

Wat geef je me toch een moed en vertrouwen om door te gaan.
Wat een inzichten!
Heel dankbaar en blij met en voor jou, omdat je zoveel kennis hebt.

Anita

Er vallen nu al zoveel ‘kwartjes’.
De Biologische Natuurwetten sluit ook zo bij mij aan want ik heb niets met de reguliere benadering van klachten. Ik beheers geen medische basiskennis en prijs me gelukkig dat het volgen van de stof daardoor gemakkelijker verloopt. Mijn spirituele inzichten komen nu goed van pas.
Ik vind het heel veel wat er voorbij komt en mijn hoofd zit overvol, waardoor ik het lastig vind het ‘op een rijtje’ te krijgen, maar accepteer dat het nog lang gaat duren voordat het wat automatischer gaat, en als ik de andere cursisten beluister, ben ik niet de enige.
Je geeft goede tips om het in te laten dalen door telkens als iemand iets noemt naar je site te gaan en het op gaan te zoeken.
Nogmaals mijn grote complimenten hoe je de gehele cursus, je website, en de Q&A’s verzorgt. Top!