Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Huiduitslag, jeuk, eczeem


Enorme jeuk door verlies katje

Ongeveer 5 maanden geleden werd mijn kat Koshka overreden.Dat was een behoorlijke inslag voor zowel zijn zusje-poes als voor ons.

Zondagmiddag zei ik tegen mijn partner: "ik voel nu geen verdriet meer om hem.

Diezelfde nacht begon het enorm te jeuken op de binnenkant van mijn armen, hals, borst. Ik dacht meteen aan een scheidingsconflict, maar kon daar niets bij bedenken.

Ik checkte de poezen op vlooien; die hadden ze niet. De tape, die ik die zondag op mijn rug had geplakt, kon het ook niet zijn. 

Toen schoot mij die uitspraak tegen mijn partner te binnen: geen verdriet meer om Kostka! Precies waar ik hem altijd vasthield en waar hij in mijn hals zat te zuigen, zat ik onder de jeukende uitslag.

We zijn nu 4 dagen verder en de uitslag is bijna verdwenen. En geen jeuk meer. 

Het scheelde zoveel dat ik wist waar het vandaan kwam; dat ik in genezing was.

Hoe mooi werkt het lichaam!Eczeem aan handen na verlies  moeder

Een vriendin zag ik zojuist en zij heeft onlangs haar moeder verloren. De dag nadat zij haar had gewassen en aangekleed, kreeg ze eczeem aan handpalmen. Ze was bang dat het door het wassen van haar moeder kwam, maar ik kon haar geruststellen dat het door het verlies van haar moeder kwam. Het wassen van haar moeder was het laatste contact geweest en ze mist haar moeder heel erg.
Ze heeft vreselijke jeuk en heel veel verdriet.