Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Keelontsteking

Keelontsteking na optreden

Ik werk in een band en ben één van de 4 zangers, dus de taken kunnen mooi verdeelt worden, maar omdat mijn mede-band-leden overdag nog werken heb ik 2 jaar geleden een extra Quartetje opgericht met 3 andere personen om op de doordeweekse dagen recepties en kleine/korte muzikale uitspattingen te kunnen uitvoeren. Echter in dit Quartet ben ik de enige zanger, maar voor optredens van 2 uurtjes is dit goed te doen.

Nu kwam er een aanbod voor een optreden van 5 uur lang wat we niet konden weigeren omdat de opdrachtgever dezelfde persoon is die ons ook vaak de korte optredens aanbiedt.

Dus dat wordt 5 uur lang zingen en ik maakte mij daar zorgen over, ik heb me geprepareerd met de gedachte dat dit geen probleem was, ik moest dit gemakkelijk kunnen en hoe dichter ik bij de datum kwam hoe sterker ik mijn vertrouwen kon maken en op de dag zelf had ik blijkbaar zoveel adrenaline dat de het hele optreden perfect verliep. Maar ik wist ( de 5 natuurwetten kennende) dat hier een vervolg op zou komen en de dag na het optreden begon mijn keel ruw te worden en dat werd steeds slechter en vandaag is er gewoon een forse keelpijn die ik rustig over zal laten gaan, ik houdt me koest en weet wat me te doen staat.

De zorgen voor het optreden was het conflict en het ging prima. De genezing kwam daarna. Voor mij dus geen pijnstillers of andere medicijnen maar gewoon acceptatie.

Als me dit jaren geleden was overkomen had ik de gedachte geopperd dat ik mijn stem overbelast zou hebben en me zorgen had gemaakt of dit nog wel goed zou komen, echter sinds ik via jullie de wetten van Dr. Hamer heb leren kennen is alles normaal en verklaarbaar geworden. Zo kan je zien hoe ongelooflijk belangrijk jullie zijn om steeds meer mensen de voorlichting te kunnen geven die de commercie laat liggen.

Dus Mies Bedankt.