Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Gesprek over de Online Workshops en Q&A's

Toen in 2020 de live workshops niet door konden gaan, ben ik online workshops gaan doen.
De live workshops zijn erg interactief, dus ook bij de online versie moest een interactief deel komen en dat werden de Q&A's.

Ik dacht toen dat de online workshops een slap aftreksel van de live workshops zouden worden. Echter niets is minder het geval. Gaandeweg zag ik dat juist de herhaling, het iedere week weer bij elkaar komen, het horen van elkaars ervaringen, problemen, oplossingen en wijsheden, zo ontzettend mooi en belangrijk is, dat ik steeds meer inzag hoe waardevol de Q&A's van de online workshops zijn. 

Ik zag, dat het nu echt begon te beklijven, mensen gingen het LEVEN en er kwamen steeds meer ervaringsverhalen, waardoor ik ook weer veel meer leerde.
Toen mensen alle workshops hadden gedaan, wilden ze verder en ontstonden de abonnementen, waar veel gebruik van wordt gemaakt om alles te herhalen en er weer bij te zijn. 
Ook zag ik, dat het aantal mensen dat met de Q&A's begon, stabiel bleef gedurende de hele workshop. Iedereen bleef terugkomen... 

Dit voorjaar werd duidelijk dat ik het blijkbaar anders doe dan anderen en daarom heb ik een aantal mensen gevraagd om samen te komen en hun ervaringen met de online workshops en de Q&A's te delen. Want ik zie dat veel mensen ervoor terugschrikken en maar dat het diezelfde mensen heel erg meevalt als ze de hobbel eenmaal genomen hebben.

Dus daarom onderstaand gesprek met een aantal mensen, die allen vanuit verschillende invalshoeken meedoen met de online workshops, erdoor worden gesteund, geïnspireerd en gemotiveerd. 


Gesprek met Francoise, Adelheid, Inge, Tea, Petra, Tanni en John