Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Teelbalkanker

Ik ben Gert-Jan, 34 jaar, echtgenoot en vader van 3 kinderen.

In september 2021 begon mijn linker teelbal te groeien.
We wilden niet gelijk naar de dokter gaan, omdat we het medische systeem niet erg vertrouwden en omdat we geloven dat onze schepper ons zo'n mooi lichaam gegeven heeft die het vermogen heeft om zichzelf te genezen.

We kregen een filmpje doorgestuurd van de Trueman show over de Germaanse Geneeskunde/Biologische Natuurwetten. Dit raakte precies de oorzaak: trauma na een verlies. Inderdaad, ik ben 2 jaar geleden mijn vader/vriend/werkmaat verloren en heb de zorg voor mijn moeder overgenomen. Ik heb na deze gebeurtenis geen rust kunnen hebben tot ik naar Spanje ging en ik het meer los kon laten.
Mijn bal begon daar te groeien.

Sinds februari 2022 kon ik mijn werk als timmerman niet meer doen, omdat de gezwollen teelbal erg in de weg ging zitten. Hij was ongeveer 3 keer zo groot als normaal en het werd bij zwaar werk pijnlijker. Door de druk van de omgeving zijn we toch naar de dokter gegaan en zaten we op donderdag 3 maart in het ziekenhuis voor een echo en kreeg ik de diagnose teelbalkanker.
Ik zou de volgende dag geopereerd worden. Even later werd ik gebeld dat het nog een dag werd uitgesteld. We werden er zo ingezogen dat we dachten dat een verwijdering van de bal het beste was.

De avond voor de operatie kreeg ik een bericht van een lieve vriend die veel studie gedaan heeft naar kanker. Hij had het bericht van mij gehoord en is er weer ingedoken. Hij kwam uit bij de Biologische Natuurwetten en wilde mij waarschuwen om er toch nog eens goed over na te denken.
We doken toen voor de tweede keer in deze theorie.
We hebben de operatie geannuleerd en dat voelde als een bevrijding, hoewel het ook erg spannend was, want wat als het nou toch niet zo werkt?
Maar we konden vertrouwen op God dat Hij ons dit op ons pad gaf. Ik kon daardoor meer accepteren wat er met mij aan de hand was en had er rust bij.

Nu, inmiddels een jaar verder, ben ik klachtenvrij. Mijn bal is sinds een paar maanden aan het krimpen en ik voel me topfit.

Hoe bijzonder!