Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Interview met Silvia 

Na 3 jaar middels de reguliere geneeswijze haar borstkanker te hebben ‘overwonnen’ werden erbij Silvia "longmetastasen" vastgesteld.
Zij vertelt open en eerlijk haar weg naar een totaal andere ziens- en handelwijze, want het werd haar duidelijk dat ze niet meer afhankelijk wilde zijn van behandelingen of scans of iets van buitenaf. Want als je dat dan niet hebt, dan valt alles weer in elkaar. Vandaar dat ze alles heeft ingezet op haar innerlijke wereld, het ontdekken van zichzelf en wat zij wil in het leven.
 
Haar intentie was om zichzelf te leren kennen en zo zichzelf te veranderen van binnenuit, zodat ze de omstandigheden niet meer nodig had om te bepalen hoe ze zich voelde.
De kennismaking van de Biologische Natuurwetten heeft hierin zeker een rol gespeeld, maar het was niet de oplossing. Die heeft ze uiteindelijk gevonden bij zichzelf. Kyle Cease was een grote inspiratiebron voor zelfontdekking waar ze zoveel van geleerd heeft; er zijn vele gratis filmpjes op Youtube, daarmee is ze aan de slag gegaan. 
Zelf is ze nu bezig met het oprichten van HealYourSelfConnection, een logisch gevolg van haar weg naar zichzelf.