Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda Life workshops en lezingen


Zeer belangrijk!

De Biologische Natuurwetten zijn een andere zienswijze, een andere denkwijze, waaruit ook andere handelingen kunnen voortvloeien.

Alles is bewustzijn, het bewustzijn manifesteert zich, jouw lichaam is de manifestatie van JOUW bewustzijn. Verander je bewustzijn door andere zienswijzen te integreren in je systeem. Daardoor ga je vanzelf, vanuit je eigen innerlijke overtuiging, vanuit je eigen innerlijk WETEN, anders handelen. Langzamerhand zal je jezelf dan anders gaan manifesteren.
Daar gaan de workshops: een ander zienswijze en deze integreren in je systeem. In hoeverre je dat lukt en hoe snel dat gaat, hangt helemaal van jezelf af.

De workshops zijn een kennisoverdracht en geen therapie of behandelmethode; het maakt je niet beter en als je een ernstige ziekte hebt, zorgt het er ook niet voor dat je het overleeft.
Ze gaan over bewustwording en innerlijke groei.Workshops en lezingen

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 

Hier vind je een aantal reacties van mensen die een of meerdere live workshops gevolgd hebben. 


Agenda


Themadagen "De Ogen", Bertem (nabij Leuven), België.

Datum:23-05-2024

Donderdag 23 en vrijdag 24 mei van 10:00 tot 18:00 uur.

Kosten: € 250,-
De verzorging van de inwendige mens wordt door onze gastvrouw perfect uitgevoerd en er wordt een vrijwillige bijdrage voor gevraagd.

De exacte locatie wordt na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Voor deelname is een gedegen kennis van de biologische natuurwetten aangeraden. De algemene functie, het algemene thema en programma en de algemene symptomen van de verschillende kiembladen dienen bekend te zijn. Daarvan wordt uitgegaan bij het bespreken van de verschillende programma’s in de ogen.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.
Korte beschrijving
Het oog is een zeer complex orgaan: alle kiembladen zijn erin vertegenwoordigd en er zijn ruim 20 programma’s mogelijk. Als je kijkt naar spreekwoorden, dan gaan er enorm veel over de ogen: de ogen open houden, een oogje dicht knijpen, iets in het oog houden, iets niet uit het oog verliezen, zijn er een paar.
Inzicht in de functie en de daaruit volgende programma’s van de ogen vormt een basis waarop oogproblemen beter begrepen, begeleid en voorkomen kunnen worden.Terug naar overzichtMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.