Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda Life workshops en lezingen


Zeer belangrijk!

De Biologische Natuurwetten zijn een andere zienswijze, een andere denkwijze, waaruit ook andere handelingen kunnen voortvloeien.

Alles is bewustzijn, het bewustzijn manifesteert zich, jouw lichaam is de manifestatie van JOUW bewustzijn. Verander je bewustzijn door andere zienswijzen te integreren in je systeem. Daardoor ga je vanzelf, vanuit je eigen innerlijke overtuiging, vanuit je eigen innerlijk WETEN, anders handelen. Langzamerhand zal je jezelf dan anders gaan manifesteren.
Daar gaan de workshops: een ander zienswijze en deze integreren in je systeem. In hoeverre je dat lukt en hoe snel dat gaat, hangt helemaal van jezelf af.

De workshops zijn een kennisoverdracht en geen therapie of behandelmethode; het maakt je niet beter en als je een ernstige ziekte hebt, zorgt het er ook niet voor dat je het overleeft.
Ze gaan over bewustwording en innerlijke groei.Workshops en lezingen

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 

Hier vind je een aantal reacties van mensen die een of meerdere live workshops gevolgd hebben. 


Agenda


Vierdaagse basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam", Assen

Datum:27-08-2024

Dinsdag 27, woensdag 28 augustus, dinsdag 10 en woensdag 11 september 2024 van 10:00 tot 18:00 uur.

Kosten: € 470,-
De vergoeding voor thee, koffie en een kop soep voor tussen de middag bedraagt 5 euro per dag en wordt ter plaatse aan de gastvrouw afgedragen.
De lunch graag zelf meenemen.

De exacte locatie, alsmede eventuele nadere organisatorische details, worden na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.


Leven in vertrouwen is de beste preventie van ziekten
Begrip en inzicht kunnen soms “wonderbaarlijke” genezingen geven

De vijf biologische natuurwetten laten ons zien hoe ons lichaam reageert op onze emoties aangaande situaties: ziekten zijn onderdeel van biologisch zinvolle processen die verklaarbaar, voorspelbaar en ook zeer herkenbaar zijn. Begrip van de biologische wetten geeft je een heel ander beeld van ziekten.
Je zult op een zeer diep niveau gaan voelen en weten dat het lichaam geen fouten maakt, dat symptomen boodschappen zijn van je onderbewuste en je zult die boodschappen kunnen begrijpen.

De implicaties van het leven volgens de biologische wetten zijn enorm verrijkend en ver-reikend. Ze zullen je kijk op het leven en op de processen van ziekte en gezondheid diepgaand veranderen. Je kunt rustiger worden en meer vertrouwen krijgen, zowel in het lichaam als in de dingen die je overkomen in het dagelijks leven.

Deze workshop gaat over bewustwording en innerlijke groei, het is geen therapie of behandelmethode en het garandeert niet dat je beter wordt of een ziekte zult overleven. Het geeft wel nieuwe mogelijkheden om met ziekten en situaties om te gaan en die kunnen verbluffende resultaten geven, zoals onderstaan verhaal.

Ervaringsverhaal na een workshop in juli 2012:
"Al jaren kreeg ik bij werkzaamheden zoals bollen pellen, tulpen plukken en tulpen bossen last van de pezen in mijn onderarm. Deze pezen bedienen de vingers die je bij deze werkzaamheden extreem nodig hebt. De standaard RSI-klachten zeg maar. Om deze klachten te verzachten gebruikte ik duivelsklauw zalf. Dit hielp maar genas niet. Ook werden de klachten door de jaren heen langduriger van aard.
Begin juli heb ik de workshop van de organen gevolgd en daarna begon het bollenseizoen weer. Dat betekent ook weer tulpen pellen. En inderdaad de 1e dag begin je gelijk je onderarmen weer te voelen en de 2e dag nog erger. Maar… met de kennis van de biologische natuurwetten weet je wat er eigenlijk gebeurt. Het is een eigenwaarde conflict, je bent niet goed genoeg (snel genoeg) voor dit werk. Eerst cel afbraak, waarschijnlijk direct begin 1e dag, gevolgd door cel opbouw om de pees sterker te maken zodat je je werk wel kan doen. Na 2 dagen was de pijn weg en heb ik dit jaar nog 3 weken pijnloos bollen gepeld.
Wat een beetje besef al kan doen."Terug naar overzichtMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.