Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Corona Virus   


Eigen verantwoordelijkheid 

We gaan toe naar een tijd dat eigen verantwoordelijkheid steeds belangrijker wordt. Langzamerhand zal duidelijk worden dat er via de media dingen worden gecommuniceerd die niet waar zijn.
Andere kanalen geven een totaal andere versie van dingen.
Wat is dus waarheid? Wie heeft het bij het rechte eind?

Deze video geeft een totaal andere kijk op de hype van het Corona Virus: de principes van de Biologische natuurwetten schetsen een heel ander beeld. 

Omdat we steeds onzekerder gaan worden over wat waarheid is, gaat het uiteindelijk om jezelf: wat is jou waarheid? Wat geloof jij? Wat klopt er voor jou en hoe wil jij ermee om gaan?
Dus ook bij deze video: geloof mij niet, doe je eigen onderzoek, lees, ervaar, bekijk andere meningen en bepaal wat voor jou goed voelt en hoe jij ermee om wilt gaan. 

Door de totaal andere kijk op het ontstaan en het proces van ziekten kan de kennis van de Biologische natuurwetten je helpen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je gezondheid. 
Het is JOU lichaam, JIJ weet als geen ander hoe het functioneert, wat er is gebeurd en waar dus de oorzaak zit, hoe je daarop heb gereageerd (bewust en onbewust) en alleen jij kan daarom echt bepalen wat je nodig hebt om te helen. 

Om eigen verantwoordelijkheid te kunnen nemen voor je gezondheid, zal je je er in elk geval een beetje in moeten verdiepen. Daarvoor moet het je dus ook aanspreken, je moet er enthousiast van worden. 
Mijn site "levensbewustzijn.nl" is een goede start, maar beperk jezelf niet alleen tot die site, ga verder, luister naar anderen, ook hun ervaringen zijn waardevol. Kijk ook terug in je eigen leven: wat is er bij jou gebeurd? Wat heb jij ervaren? Hoe heeft zich dat uitgewerkt in ziekten of klachten? Klopt jou ervaring met wat er hier wordt gezegd?

Wil je je naar aanleiding van deze video verder verdiepen in de BN, dan kan je het beste beginnen met het volgen van de basisworkshop "Leven Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam", zie de agenda voor de mogelijkheden daartoe. 

Dit is een proces van bewustwording, geniet ervan!


Links

Hieronder een aantal links, waarvan de meesten ook in de video genoemd worden.

Engelstalig maar zeer de moeite waard!
Interview Stephan Lanka 2006.pdf (153.47KB)
Engelstalig maar zeer de moeite waard!
Interview Stephan Lanka 2006.pdf (153.47KB)