Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Online workshops en presentaties


Kennismaking Biologische Natuurwetten

Bij wijze van voorbereiding kan je de video "Wat is je Lichaam" onder aan deze pagina bekijken.
Dat geeft al een heel ander beeld en is een mooi voorbeeld het "omdenken" en bevestigt de implicaties van de BN.

 

Agenda kennismakingswebinars

Er zijn momenteel geen berichten.Klik hier om je te registreren.Interview met Peter Bierhof

Dit is ook een mooie introductie.Online workshop's

Van al mijn workshops zal ik de theorie op video zetten. Ze kunnen in principe zelfstandig doorgenomen worden.

De live workshops zijn zeer interactief en er wordt heel veel geleerd van elkaars vragen, ervaringen en de erg verhelderende discussies. Dat wordt uiteraard gemist in een video.
Daarom zal ik per deel een webinar (Q&A) doen, waarin iedereen die dat deel heeft doorgenomen, vragen kan stellen, ervaringen kan delen en nadere uitleg kan krijgen. Deze duren ongeveer een 1,5 uur.

Op deze manier is er een goed digitaal alternatief beschikbaar, met voldoende interactie, discussie en uitwisseling van ervaringen. 
In feiten leert de ervaring dat deze digitale vorm zelfs een grote meerwaarde heeft:

  • Het tempo van de workshop ligt veel lager: 17 weken i.p.v. 4 dagen.
  • Door het regelmatige contact over vele weken kan de stof veel beter beklijven
  • Er is ook in uren veel meer tijd omdat de presentatie zelf van te voren wordt doorgenomen. De Q&A's zijn dus echt extra tijd, waarin er wordt herhaald en meteen een verdieping wordt ingegaan. 

Als ik nu een live workshop doe, ervaar ik die als erg vermoeiend: er is zoveel te vertellen dat er veel tijd te kort is. Er komt veel te veel op de mensen af, ze kunnen zoveel stof niet in zo'n korte tijd bevatten.
Dat maakt het energetische erg zwaar.

Na de workshop gaat iedereen terug naar het oude leven en verwatert het. Heel zonde!

Ik zou dus iedereen willen aanraden om (ook) de digitale workshop te doen. Als je binnen een jaar na het volgen van een live workshop de digitale aankoopt, krijg je hem voor de helft van het geld, zie ook de informatie over de kosten van de verschillende activiteiten.Programma van de Q&A webinars

Tijdens de maandag-, donderdag- en zaterdag Q&A's behandelen we de workshops waar we op dat moment mee bezig zijn. De video van het betreffende deel dient te zijn doorgenomen om er optimaal profijt te hebben. Bij wijze van inleiding geef ik even kort de essentie weer en dan begint het interactieve deel.

Hieronder het schema van de webinars. Voor de duidelijkheid heb ik nu per workshop de wekelijkse dagen en tijden aangegeven. Maandagmorgen 10:30 uur: Workshop "Botten, Spieren, Pezen en Gewrichten". Daarna workshop "Vertrouw je Lichaam".

Feed


Donderdagmorgen 11:00 uur: Workshop "Vertrouw je Lichaam". Daarna workshop "Bio-Logica van Gedrag en Karakter"

Feed


Zaterdagmiddag 13:00 uur: Workshop "Vertrouw je Lichaam"

Feed
22-01-2022
29-01-2022
05-02-2022
12-02-2022
19-02-2022
05-03-2022
12-03-2022
19-03-2022
26-03-2022
02-04-2022
09-04-2022


Nog wat opmerkingen over de workshops

Doordat de basisworkshop in gedeelten wordt aangeboden, kan men kiezen of men 1, meerdere of alle delen wil kopen. Door deze extra mogelijkheid kan men kennis maken de BN en de manier waarop ik hem doceer en ermee om ga zonder dat het veel kost.
Losse delen worden vanaf 1 januari 2022 wel iets duurder dan meteen de hele workshop bestellen. 

Losse delen kopen is alleen mogelijk voor de basisworkshop. Na deze kennismaking weet je wel of je ermee door wil gaan en volgende workshops kunnen alleen in zijn geheel besteld worden.


Basisworkshop

De basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" staan in gedeelten van ongeveer een uur op video. Het zijn in totaal 17 delen. De praktijkdelen zijn nu ook op video te verkrijgen en in de Q&A oefenen we met het opzoeken op de website, het bespreken en uitspelen van casussen middels een rollenspel. Dat bevalt zeer goed en geeft handen en voeten aan de theorie. 
Ter kennismaking kan deze workshop in losse delen besteld worden, zie boven. 

Sommige mensen bestellen geen praktijkdelen omdat ze zelf geen praktijk hebben. Toch wil ik iedereen aanraden om deze wel te nemen. Ze geven je handen en voeten, je kunt ermee verder. Zonder de praktijkdelen blijft het een brij theorie waar je geen chocola van kunt maken. Dat je zelf niet met mensen werkt, maakt niet uit, het gaat erom dat je gaat begrijpen hoe de BN in de dagelijkse praktijk van het leven werken, hoe je hun werking kunt herkennen en hoe je de informatie kunt achterhalen die je nodig hebt.
Verder krijg je het extra deel erbij als je de volledige workshop volgt. Dat is de maya Kalender + de film. De Maya Kalender is het grotere plaatje en laat je zien dat er werkelijk niets voor niets gebeurt en de film laat zien hoe subtiel triggers werken. Al met al zijn die 5 delen wel heel waardevol en een integraal onderdeel van de workshop.


Psyche

De Workshop "Bio-Logica van gedrag en Karakter"  is een totaal andere workshop dan "Vertrouw je Lichaam". Het gaat over de gedragsveranderingen in de conflictactieve fase, terwijl de VJL over de genezingsfase gaat. het omgaan met de problemen in de actieve fase is totaal anders dan die in de genezingsfase en dat blijkt ook uit de workshop BLGK.
Het bestellen van losse delen is niet mogelijk. Dat heeft geen zin, er is te weinig over geschreven om dit zelf te bestuderen en het is erg complex, zodat een goede opbouw met een goede mondelinge uitleg noodzakelijk is. 


BN Compleet  

Van deze workshop is nu één deel online beschikbaar: Migraine. De andere delen volgen.


Botten, Spieren, Pezen en Gewrichten

Voor deze workshop dient de basisworkshop gevolgd te zijn.
Het gaat over de implicaties van een heel bijzonder kiemblad: het nieuw mesoderm met als thema de eigenwaarde inbreuken. Deze implicaties gaan heel ver en zijn erg belangrijk in deze tijd van transformatie: voor het oplossen van het biologische programma is een persoonlijke transformatie nodig, één die erg belangrijk is om na deze crisis gezamenlijk de "Nieuwe Aarde" vorm te kunnen geven.
Een tip van de sluier wordt al opgelicht tijdens de basisworkshop VJL deel 9 en het extra deel. 


Abonnement

Heb je een of meerdere workshops afgerond en wil je graag doorgaan met de Q&A's, dan is het mogelijk om een abonnement voor 4 maanden of een jaar te nemen. Die van 4 maanden lopen gelijk met de basisworkshop (VJL) of de psyche (BLGK) en met die van een jaar kan je met alle workshops meedoen die je al gevolgd hebt.
Dit gaat pas spelen als je één of meerdere workshop hebt afgerond. 

Lukt het niet om alle Q&A's gedurende de eerste 4 maanden te volgen, laat me dat dan weten, dan kan bij je een volgende ronde weer inhaken. Ervaringen Q&A's

Er is veel belangstelling voor de Q&A's en de mensen die ze volgen, zijn er zeer enthousiast over. Het omdenken is geen sinecure en dat werkelijk LEVEN, dus het toepassen in de dagelijkse praktijk van het leven, vergt een volledige transformatie: de eerste, primaire, vol-automatische, onbewuste, instinctieve, intuïtieve, reactie op iets zal veranderen. 

Dat is ook de dieperliggende implicatie van het Hamers Kompas en de essentie van het LEEF-protocol, zie ook de video over de implicaties van de BN en die over het Corona Virus en het verschil in reactie daarop als je de BN echt hebt ver-"innerlijkt". 

Er zijn een aantal mensen die hier doordrongen van zijn. Ze hebben de fysieke workshops allemaal gevolgd, hebben nu de online workshop aangeschaft en volgen elke Q&A.
Je wordt zo beïnvloed door je omgeving, die meestal nog in het "oude paradigma" zitten, dat het "onbewust bekwaam" worden in het "nieuwe paradigma" zonder regelmatig contact met anderen die hier eveneens mee bezig zijn, praktisch (bijna) onmogelijk is. 

In het gastenboek hieronder kan je een bericht achter laten over jouw ervaringen met de Q&A's. 

Hoe ervaar je de online Q&A's?

Ineke Kooij
17-03-21 16:50:17
De biologische natuurwetten zijn voor mij heel verhelderend in het omgaan met mijn eigen gezondheid op de 1e plaats en in de communicatie met anderen hierover. Het is heel interessant en heel logisch allemaal terwijl wij zo gewend zijn om er totaal anders naar te kijken. Dit opent je echt de ogen en als je je er goed in verdiept en ermee oefent dan kan dit van grote betekenis zijn voor jouw gezondheid en misschien ook voor die van de mensen in je omgeving. De Q&A's zijn in mijn beleving het allerbelangrijkste onderdeel van de cursus omdat Mies er zo gigantisch veel over weet en vanuit een enorme schat aan ervaring uit kan leggen hoe het precies werkt. Je leert dit echt niet in 1x, zo totaal anders, het is haast niet uit te leggen, het moet eerst onderdeel worden van je eigen leefstijl denk ik en je moet het eerst zelf gaan ervaren voordat je het aan anderen kunt uitleggen. Wat zouden wij een mooie en gezonde wereld hebben als iedereen zich hierin zou verdiepen. Ik vind het echt geweldig wat Dr. Hamer heeft "uitgevonden" en uitgezocht en ik ben heel blij dat Mies het op deze fantastische manier aan ons kan doorgeven
Nina Derksema
17-03-21 10:49:11
Over de online Q&A's heb ik het volgende te zeggen: voor mij is deze toevoeging aan de online workshops een fantastische aanvulling. Het is inspirerend, en super leerzaam, vooral ook door de herhalingen van cruciale vragen en oplossingen begint de hele materie goed tot mij door te dringen. Destijds deed ik ook de fysieke workshop en deze online cursus met de Q&A's maakt dat ik de kennis van de biologische wetten nu echt goed voor mezelf kan gaan toepassen. Een aanrader voor ieder die meer begrip van de BN wil krijgen!
Corrie Wouters
15-03-21 14:47:54
Ik vind het heel fijn om de Q&A's
Bij te wonen. Zo komt de leerstof beter binnen. Het is zo'n eye opener. Ik ben blij dat ik de cursus volg. En daarbij is het heel fijn om met gelijk gestemde te zijn. Alles is bespreek-
baar. Mies heeft veel geduld om alles uit te leggen. Dank je wel Mies
Susan van Rooij
15-03-21 11:57:53
Ik ervaar de Q&A's als heel leerzaam. Het helpt me de stof meer tot me door te laten dringen. Er worden veel situaties uit de praktijk behandeld. Mies neemt uitgebreid de tijd om alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Het is ook fijn om met gelijkgestemden in contact te zijn en verschillende dingen over het leven etc uit te wisselen. Ik ben heel blij dat ik me voor deze cursus heb aangemeld. Dankjewel Mies!

Wat is je Lichaam?

De BN gaat over wel lichaam, hoe dat functioneert en hoe het reageert op je perceptie over een situatie.
We denken er nauwelijks over na wat het lichaam precies is, het is helemaal vanzelfsprekend dat het precies doet wat je het opdraagt: een glas pakken, eten, verteren, horen en zien, reageren, etc. 

In de onderstaande video wil ik je na laten denken over het wonder dat "je lichaam" wordt genoemd en waar we van uit gaan dat het normaal is als het alles doet wat we ervan verwachten. 
Totdat we ziek worden, dan "laat je lichaam je ineens in de steek"...

Het dient ter inleiding van de basisworkshop en zit ook bij deel 1.

Informatie en bestellen

Meer informatie over de diverse online workshops, alsmede een bestelformulier, vind je op de volgende pagina's: