Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda Life workshops en lezingen


Zeer belangrijk!

De Biologische Natuurwetten zijn een andere zienswijze, een andere denkwijze, waaruit ook andere handelingen kunnen voortvloeien.

Alles is bewustzijn, het bewustzijn manifesteert zich, jouw lichaam is de manifestatie van JOUW bewustzijn. Verander je bewustzijn door andere zienswijzen te integreren in je systeem. Daardoor ga je vanzelf, vanuit je eigen innerlijke overtuiging, vanuit je eigen innerlijk WETEN, anders handelen. Langzamerhand zal je jezelf dan anders gaan manifesteren.
Daar gaan de workshops: een ander zienswijze en deze integreren in je systeem. In hoeverre je dat lukt en hoe snel dat gaat, hangt helemaal van jezelf af.

De workshops zijn een kennisoverdracht en geen therapie of behandelmethode; het maakt je niet beter en als je een ernstige ziekte hebt, zorgt het er ook niet voor dat je het overleeft.
Ze gaan over bewustwording en innerlijke groei.


Workshops en lezingen

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 

 

Agenda


Tweedaagse workshop HEEL door LEEF, Rijsenhout. VOL!!

Datum:23-06-2023

Vrijdag 23 en zaterdag 24 juni van 10:00 tot 18:00 uur.

Kosten van beide dagen: €250,-
De vergoeding voor thee en koffie en andere extra kosten die de ontvangst van zoveel mensen met zich meebrengen bedraagt € 5 per dag en wordt ter plaatse contant afgedragen. Graag eigen lunch meenemen.

De exacte locatie wordt na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Gevraagde voorkennis: Geen. Affiniteit met de biologische natuurwetten is een voordeel.

Aanmelding via email of via het onderstaande aanmeldingsformulier.Door bewustzijnsontwikkeling en innerlijke groei en door steeds beter te gaan INVOELEN hoe het lichaam werkt (snappen is niet genoeg!), is het op een gegeven moment niet nodig meer om iets op te lossen, dan mag het er zijn, je mag het VOELEN, want je ervaart het niet meer als een gevaar. En als het geen probleem meer is, hoeft het ook niet meer opgelost te worden, want het hoeft niet meer weg.

Dat is waar ik naar toe werk en dat blijkt ook uit de IMPLICATIES van het Hamers Kompas. Oppervlakkig gezien moet je conflicten oplossen, als je dieper kijkt, zijn er geen conflicten...
Het is goed zoals het is, je lichaam maakt geen fouten en het LEVEN ZELF ook niet.
Dat er in feite geen probleem is, moet ERVAREN en DOORVOELD worden, alleen het rationeel begrijpen hiervan is een eerste stap, maar is niet voldoende.

Het voelen, het doorleven is enorm belangrijk, want:
• Doorleven is genezen
• Doorleven is loslaten
• Doorleven is verwerken
• Doorleven is rouwen
• Doorleven is vrede krijgen met
• Doorleven is vergeven
• Doorleven is een nieuwe perceptie in programmeren
• Doorleven is ontdekken wie je bent
• ......


Tijdens deze dagen wordt hieraan gewerkt via het LEEF-protocol, een manier van vragen stellen die je naar je gevoel leiden, zowel wat betreft situaties als fysieke problemen.
Je leert wat te voelen en hoe te voelen, hoe je op een geheel andere manier om kunt gaan met de dingen die je meemaakt in het dagelijks leven en wat de (soms verbijsterende!) resultaten daarvan zijn.

Het principe van HEEL door LEEF is geheel gebaseerd op de inzichten van de biologische natuurwetten en de kosmische scheppingswetten.Terug naar overzichtMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.