Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 


Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.

05-08-2021
Twee praktijk- en verdiepingsdagen, Heeze
Donderdag 5 en vrijdag 6 augustus 2021 van 10:00 tot 18:00 uur. Laptop of iPad meenemen om zelf dingen op te kunnen zoeken. Het exacte programma wordt nader bekend gemaakt. Kosten: € 220,- De vergoeding...   Meer
14-08-2021
Tweedaagse workshop "De BN Compleet: Hersenen en Evolutie", Leuven, België.
Zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021 van 10:00 tot 18:00 uur. Deze twee dagen completeren de BN: - Het verloop van de bio-logische programma's op het derde niveau: de hersenen - De 3e en 4e...   Meer