Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 










Meer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.

27-11-2021
Vierdaagse basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam", Heeze
Zaterdag 27, zondag 28 november, zaterdag 11 en zondag 12 december 2021 van 10:00 tot 18:00 uur. Kosten: € 435,- De vergoeding voor thee, koffie, een kop soep voor tussen de middag en andere extra kosten...   Meer
11-01-2022
Vierdaagse workshop "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", Groningen.
Dinsdag 11, woensdag 12, dinsdag 18 en woensdag 19 januari 2022, georganiseerd door Lightwave Opleidingen: https://www.lightwave.nl. Voor meer informatie en aanmelding graag met hen contact opnemen. Let...   Meer