Living in Confidence

Life's Consciousness


Activiteiten


Zeer belangrijk!

De Biologische Natuurwetten zijn een andere zienswijze, een andere denkwijze, waaruit ook andere handelingen kunnen voortvloeien.

Alles is bewustzijn, het bewustzijn manifesteert zich, jouw lichaam is de manifestatie van JOUW bewustzijn. Verander je bewustzijn door andere zienswijzen te integreren in je systeem. Daardoor ga je vanzelf, vanuit je eigen innerlijke overtuiging, vanuit je eigen innerlijk WETEN, anders handelen. Langzamerhand zal je jezelf dan anders gaan manifesteren.
Daar gaan de workshops: een ander zienswijze en deze integreren in je systeem. In hoeverre je dat lukt en hoe snel dat gaat, hangt helemaal van jezelf af.

De workshops zijn een kennisoverdracht en geen therapie of behandelmethode; het maakt je niet beter en als je een ernstige ziekte hebt, zorgt het er ook niet voor dat je het overleeft.
Ze gaan over bewustwording en innerlijke groei.Mijn activiteiten

Als je met je curser op het kopje "Activiteiten" gaat staan, zie je een uitklapmenu met alle informatie erover. 

  • Een aantal podcasts  met mij kunnen online beluisterd worden  en er zijn een aantal video's en interviews van mij met anderen. Heel waardevol!
  • Het LEEF-protocol combineert een eenvoudige, maar effectieve manier van vragen stellen met invoelen en ont-spannen en is ontstaan door diepgaande inzichten in en ervaring met het werken op basis van de kosmische scheppingswetten en de biologische natuurwetten.
    Vanaf het najaar van 2016 geef ik ook workshops HEEL door LEEF
  • Individuele trainingen om te leren "leven" op basis van de biologische natuurwetten zijn mogelijk. Het is echter aan te raden om eerst de basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" te volgen.   


Bij de kosten vind je een overzicht van de prijzen van de verschillende mogelijkheden.