Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Gastenboek

Wil je graag iets delen, dan kan je het hieronder toevoegen aan het gastenboek.
Ook kan je het het me mailen, zodat ik het toevoeg aan de ervaringsverhalen

20 entries on 4 pages
Loes Verbeek
02/05/2024 07:03:53 PM
Inmiddels heb ik de basis cursus Bio-natuurwetten afgerond. Ik vond het reuze interessant en Mies heeft mij en anderen door de 16 modules geleid op een manier die ik erg prettig vond. Ik heb veel geleerd over de reactie van het lichaam op bijv. traumatische ervaringen en hoe daarmee om te gaan. Het is echt een eye-opener en ik denk dat deze kennis eigenlijk bij iedereen aanwezig zou moeten zijn, dus ik wil het dan ook van harte aanbevelen.
Mies, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de prettige lessen. Ik ga zeker nog terug komen, want ik heb nog veel te keren.
Inge Verhoek
01/26/2024 08:45:54 PM
Tijdens de Heel door Leef workshop van Mies (mijn eerste echte kennismaking met de Biologische Natuurwetten en de werkwijze van Mies) is mijn enthousiasme voor de biologische natuurwetten verder aangewakkerd. Mies raadde me na afloop de basisworkshop aan omdat ik met een kanker diagnose het omdenken en vertrouwen in mijn lichaam hard nodig had. De workshop Vertrouw je lichaam heeft me door de wekelijkse Q&A’s bij te wonen, geholpen in mijn proces. Ik verslond voordat de cursus begon de meeste video lessen al en kon niet wachten tot de Q&A begon. Ook al lag ik tijdens de meeste Q&A’s op bed, ik wilde alle lessen volgen. Zo logisch en zo kloppend zijn de BN en ik ben zo dankbaar dat ik Mies heb leren kennen en haar fijne vertaling van de BN. Ergens in mijn proces ‘klikte’ het en kreeg ik het vertrouwen in mijn lichaam, met wonderlijke resultaten. Wauw.
Ik kom zeker terug voor meer!
Heidy van Mossel
01/25/2024 07:35:42 PM
Op 24 januari jl. sloot ik de basisworkshop VJL af. Lange lesdagen, dacht ik, toen ik boekte. Tot 18.00 uur?! Ik wilde Mies nog een mailtje sturen om te vragen of we niet rond 16.00 uur konden afronden en dan misschien één halve dag langer plannen? Al vijftien jaar in het therapeuten vak, met veel congressen, bij- en nascholingen heb ik het zo rond 16.00 uur meestal wel gehad. Maar dat mailtje bleek niet nodig, want bij alle vier de dagen vloog het voorbij! Vol energie reed ik de laatste dag zelfs nog vanuit Friesland naar een vriendin in Groningen. De lesstof, het hele omdenken, het Hamers Kompas, het heeft mij een geweldige energie boost gegeven en ik ervaar nu al minder pijn in mijn gewrichten. Al wat langer geleden liep ik vast. Zowel met mijn lijf als in mijn werk. Niet alleen bij de Wereldse zaken, maar ook aangaande mijn vak ontstonden vragen. Klopt het allemaal wel? Deugt mijn eigen werkveld nog wel? En toen kwam de Germaanse Geneeskunde met zijn Biologische Wetten op mijn pad. Mijn keuze voor Mies is dat zij ook de spirituele inzichten meeneemt. Ik ben ooit begonnen op de Kraaybeekerhof, met een (antroposofische) natuurvoedingsopleiding­. Dat was één groot féést! En hetzelfde gevoel ervaar ik nu weer. Eindelijk. Het stroomt weer. Soms voel je gewoon tot in het diepst van je wezen dat iets klopt. Het werk van Dr. Hamer klopt en Mies is voor mij de uitgesproken persoon om het over te dragen. Dus ik heb mij nu voor alle workshops en online trainingen ingeschreven. Hier ga ik mij graag en met veel enthousiasme in bekwamen. Wow, ik voel een enorme dankbaarheid!
Winny Buron
01/23/2024 01:18:47 PM
Wat heb ik enorm genoten van de online workshop "leven in vertrouwen, vertrouw je lichaam" wat een herkenning maar ook het compleet omdenken over bepaalde zaken. Ik raad echt iedereen deze workshop aan. Het gaat in een heerlijk rustig tempo zodat alles langzaam kan indalen en je het gaat begrijpen. Ik ga zeker nog meer cursussen volgen bij Mies. Ik blijf nog even opzuigen! Het wordt steeds helderder. Ook bij jezelf maar mensen om je heen dat je telkens denkt:"aahja! Dat komt door.....of het ligt aan.....of....tja, logisch!" Dankjewel Mies, voor alle uitleg en logische verklaringen! Tot in Dalfsen!
Jacqueline Tak-Kriek
01/22/2024 01:49:43 PM
Al jaren volg ik verschillende mensen die vertellen over de Germaanse Geneeswijze en geen enkele keer kwam een datum uit voor een training. Heel bizar. En ineens valt mijn oog op een Spiologie lezing in Roosendaal en ik kan :)
Echt een en al herkenning de manier waarop Mies het bracht die avond. Ondanks dat ik niet van de online trainingen ben, kreeg Mies helemaal gelijk. Dit gaat in zo’n rustig tempo en is zo goed opgebouwd - wat ik overigens pas na 15 lessen merkte - dat het de tijd krijgt om in je eigen systeem te integreren. En geloof me, dat is echt nodig want het is zo anders dan regulier denken. Hoe holistisch mijn kijk op gezondheid ook is de afgelopen 40 jaar, dit vraagt om heel veel herhaling, uitleg en opzoeken om het eigen te maken. Mies ik kan je niet genoeg bedanken. Ik snap nu waarom ik al die jaren nergens anders kon aanhaken: ik heb op jouw nuchtere en heldere uitleg gewacht :)
Tot in Dalfsen op de live training ‘botten, pezen en spieren’!
Show: 5  10   20