Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda Life workshops en lezingen


Zeer belangrijk!

De Biologische Natuurwetten zijn een andere zienswijze, een andere denkwijze, waaruit ook andere handelingen kunnen voortvloeien.

Alles is bewustzijn, het bewustzijn manifesteert zich, jouw lichaam is de manifestatie van JOUW bewustzijn. Verander je bewustzijn door andere zienswijzen te integreren in je systeem. Daardoor ga je vanzelf, vanuit je eigen innerlijke overtuiging, vanuit je eigen innerlijk WETEN, anders handelen. Langzamerhand zal je jezelf dan anders gaan manifesteren.
Daar gaan de workshops: een ander zienswijze en deze integreren in je systeem. In hoeverre je dat lukt en hoe snel dat gaat, hangt helemaal van jezelf af.

De workshops zijn een kennisoverdracht en geen therapie of behandelmethode; het maakt je niet beter en als je een ernstige ziekte hebt, zorgt het er ook niet voor dat je het overleeft.
Ze gaan over bewustwording en innerlijke groei.


Workshops en lezingen

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 


Hier vind je een aantal reacties van mensen die een of meerdere live workshops gevolgd hebben. 


Agenda

06-03-2024
Themadagen "Botten, Pezen, Spieren en Gewrichten", Dalfsen (nabij Zwolle)
Woensdag 6 en donderdag 7 maart van 10:00 tot 18:00 uur. Kosten: € 250,- De vergoeding voor thee en koffie bedraagt 5 euro per dag en wordt ter plaatse aan mij of de...   More
19-03-2024
Tweedaagse workshop HEEL door LEEF, Heeze
Kosten van beide dagen: €250,- De vergoeding voor thee, koffie, een kop soep voor tussen de middag en andere extra kosten die de ontvangst van zoveel mensen met zich meebrengen bedraagt € 7,50 per dag en...   More
16-05-2024
Introductielezing Spiologie - Hoe ziekten ontstaan en hoe je deze kunt transformeren, Loosduinen
Aanvang 14:00 uur, inloop vanaf 13:30 uur. Deelnemersbijdrage: € 17,50 incl. thee en koffie. Aanmelden graag via onderstaand aanmeldformulier of bij jolanthevdb@icloud.com. Spiologie is de combinatie van...   More
23-05-2024
Themadagen "De Ogen", Bertem (nabij Leuven), België.
Donderdag 23 en vrijdag 24 mei van 10:00 tot 18:00 uur. Kosten: € 250,- De verzorging van de inwendige mens wordt door onze gastvrouw perfect uitgevoerd en er wordt een...   More
04-06-2024
Vierdaagse workshop "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", 's Gravendeel (nabij Dordrecht)
Dinsdag 4, woensdag 5, dinsdag 18 en woensdag 19 juni van 10:00 tot 18:00 uur. ...   MoreMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.