Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Reacties van mensen na het volgen van de workshop 
"Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam"


P.H. 

Zie haar mooie ervaring na het volgen van zowel de organen als de psyche. 


Lutgart

Bij de eerste workshop over het Bio-Logische Lichaam voelde ik zoveel enthousiasme en to the point wat Mies te vertellen had. Nu, 5 reeksen workshops later, hebben deze bij mij een bewustzijnsverruiming teweeg gebracht.
Mijn dankbaarheid en erkentelijkheid zijn groot. Ik ben meer in verbinding met mezelf.
De persoonlijke consulten bij Mies hebben veel oude wonden en overtuigingen geheeld. Ik voel me gesterkt en zelfbewuster. Dit geeft mij een lichamelijk welbevinden en vrede en harmonie met mezelf.
Ik hoop dat meer mensen de weg naar je workshops vinden mogen. Je brengt je levenswerk met passie, daarom blijft het boeien.


Ria

Dank je wel voor deze, prachtige mooie 2 dagen en geweldige inzichten.
Ik zit met een brede smile en super veel energie op de bank, wetende dat ik inderdaad op mijn goede weg zit. Door dit in te zien kun je alleen nog sterker worden.


Katrien

Bij het volgen van de workshop eind augustus merkte ik op dat Mies niet alleen kennis en weten overbrengt van de biologische wetten maar dit ook geïntegreerd heeft in haar Zijn, haar energieveld (en dit nog steeds verder aan het verdiepen en integreren is) waardoor de workshop -volgens mij - zo een effect scoort bij de deelnemers.
Oprechte dank, Mies, om wie je bent en wat je (voor)leeft.


Coby

De biologische wetten kende ik al een beetje voor ik bij Mies de vierdaagse cursus ging volgen.
Door een ernstige ziekte in ons gezin, was ik ermee in aanraking gekomen en de kennis heeft toen enorme rust in de hectische situatie gegeven en ons afgehouden van een chemo-kuur. 
Er is 100 procent genezing op gevolgd, waar we intens dankbaar voor zijn!
Wat me zo verraste is, dat de cursus bij Mies me vooral ook inzicht in alledaagse kwaaltjes heeft gegeven, echte eye-openers en zo praktisch om met jezelf aan de slag te gaan.
Het zijn geweldige inzichten die dr. Hamer ons heeft gegeven en Mies kan dat alles geweldig over brengen.
Een cursus volgen bij haar is een groot cadeau aan jezelf en je kunt daarna uitdelen aan
de wereld om je heen!!!Lut

Beste Mies en medecursisten,
Hartelijk dank voor 4 interactieve workshops-dagen : "Leven in vertrouwen - vertrouw je lichaam" .
Alhoewel een omdenken gebeurt, is het tegelijkertijd zo ontzettend vanzelfsprekend logisch…. De manier van vertellen was gemakkelijk, begrijpbaar interessant!  Een dag vloog voorbij, was eigenlijk tekort. 
Veel inzichten gekregen, stukje ruimer bewustzijn verkregen; Geïnspireerd geraakt !
Lichaam-geest-ziel in een samenwerkend universum….
Nu de taak om er elke dag mee bezig te zijn zodat dit integreert in mijn systeem en bewust een deel wordt van mijn denken. 
Gelukkig hebben we in januari vervolgcursussen : De psyche: Ik kijk ernu al naar uit !!


Edith

Mies is een bevlogen verteller en heeft de natuurwetten erg goed geintegreerd.
Mies geeft je een andere kijk op ziektes en haar nuchterheid geeft veel vertrouwen.
Mies kantelt alles in blind vertrouwen en mega veel ervaring.


Joke

De vier daagse workshop “Het Bio-logisch Lichaam/Leven in vertrouwen” vond ik reuze interessant.
Verbazend te merken hoe de biologische wetten werken. 
Bij lichamelijke klachten besef ik dat ik in genezing ben en ga ik na wat het zou kunnen betekenen, wat er gebeurd is en denk dan aan de adviezen: ontspan, doorleef en weet dat het op dit moment bij mij hoort.
De klachten verdwijnen daarna vrij snel. 


Annie

De manier waarop Mies de stof van de Bio-logische Natuurwetten over weet te brengen is voor mij zeer verhelderend en verrijkend. Al vele keren zijn er momenten van 'oh ja natuurlijk' door mijn hoofd gegaan. Zij weet het grotere plaatje van ons leven op aarde duidelijk naar voren te brengen. Het is mij iedere keer weer een genoegen van haar te mogen leren.  😘Annie


Thomas

Twee workshops heb ik bij Mies mogen volgen: ‘Vertrouw je Lichaam’ en ‘De Psyche’. Samen bieden die een redelijk fundament onder het gedachtengoed van de Biologische Natuurwetten.
Ik had hier geen professionele bedoelingen mee, het was mij puur te doen om tot meer inzicht en een beter begrip te komen.
Mies weet zaken goed over te dragen, en met de nodige redundantie. Zij is breed georiënteerd, heeft veel praktijkvoorbeelden (waardoor je eerder ook naasten en je eigen thematiek onder de loep kunt nemen) en laat zien dat zij zelf ook nog altijd lerende is.
Een ander belangrijk ingrediënt is haar humorvolle benadering; zonder dat zouden de cursusdagen gemakkelijk aan de zware kant kunnen worden. 
Voor mij hebben de workshops bijgedragen aan weer een stuk ontwikkeling in bewustzijn, die ik eigenlijk ook beschouw als een must voor de algemene ontwikkeling!


Marloes

Ik heb met grote interesse en voldoening bij Mies Kloos de vierdaagse basisworkshop 'Vertrouw je Lichaam' gevolgd: Mies weet de complexe, niet alledaagse materie op eenvoudige wijze over te brengen in deze workshop. Ik had me voor de workshop al verdiept in de materie en ook het de encyclopedie al uitgebreid bekeken en gelezen, maar door de workshop 'viel het kwartje'. Bij mij is er door de workshop een diep vertrouwen ontstaan in de wijsheid van het lichaam.
Mies beschikt over een schat aan kennis en weet deze met veel aansprekende voorbeelden tot leven te brengen. Ik kan de workshop van harte aanraden aan een ieder die meer inzicht wil in de processen in zijn / haar eigen lichaam, niet meer vanuit angst wil reageren op ziektesymptomen en zijn/haar gezondheid in eigen hand wil nemen.


Sharon

Ik heb zowel de workshop van de organen en de psyche gevolgd bij Mies. Ze legt helder uit, maakt het allemaal eenvoudig te volgen en heeft enorm veel kennis en ervaring. Zij vertelt niet óver, zij leeft werkelijk vanuít en dat voel je. 
In de toekomst wil ik ook graag de andere verdiepingsworkshops volgen. Maar het is heftige materie en het kost de nodige tijd en aandacht om alles te laten bezinken, te aanvaarden en te beseffen wat het allemaal betekent in het dagelijks leven. 
Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is om deze kennis te hebben (het reguliere circuit heeft mensen stevig in zijn greep) ben ik heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met de 5 Biologische Natuurwetten. Mij heeft het de bevestiging gegeven die ik altijd al voelde, namelijk dat het menselijk lichaam oneindig wijs is en perfect functioneert. Wat een bevrijding om te vinden dat dit vertrouwen gegrond is.
Ik hoop dat vele mensen deze kennis mogen vinden en ervaren dat het waar is.