Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Reacties van mensen na het volgen van de workshop 
"Bio-Logica van Gedrag en karakter"


P.H.

Beste Mies

Bij deze wil ik je heel erg bedanken voor de mooie dagen tijdens de cursus leven in vertrouwen.
Ik was de laatste twee jaar al bezig met te ontdekken hoe mijn gevoelsleven te ervaren en te delen met anderen.

In mijn jonge jaren heb ik nooit de gelegenheid gehad om gevoelens te delen met mijn moeder en vader, ook niet mijn wensen en mijn grenzen waren nooit aan de orde omdat daar niet naar geluisterd werd. Ik heb daardoor in mijn leven weinig toegang gehad tot mijn gevoelsleven, laat staan het delen en communiceren.

Tijdens jouw cursus werd het me opeens heel duidelijk hoe belangrijk het is je gevoelens te ervaren, te doorleven en te delen, om te kunnen genezen en ziekte processen zo kort mogelijk te laten duren. Er viel opeens een kwartje en ik ontdekte dat door echt diep te voelen je ook weet waar je grenzen zijn en ze te kunnen aangeven.

De tweede dag na de cursus kwam ik in een dramatische situatie terecht met mijn zoon. Voor het eerst had ik het benul om niet te gaan regelen en denken maar gewoon te gaan voelen en de situatie te gaan doorleven. Ik kon ik echt diep voelen wat het met me deed, ik voelde mijn diepe pijn en verdriet om mijn zoon die zo moet lijden door zijn psychische ziekte.
Tranen rolde over mijn wangen. Ik heb twee uur gehuild en daarna was het voorbij.
Ook de volgende dag had ik er geen last meer van.

Ook de psychische problematiek is nu veel duidelijker en hoe ermee om te gaan.
Ik ben nu een stuk verder op dit vlak.

Lieve Mies heel erg bedankt voor deze mooie kadootjes.
Veel succes met je werk.


Mia

Hartelijk bedankt weer voor deze extra informatie.
Ik vind het zo fijn om zelf thuis nu goed te kunnen oefenen met dat wat je ons (mij)  leert.
Het herbeleven van situaties, voelen en ontspannen.
De manier waarop jij  de belangrijke dingen van het LEVEN voor mij weer meer inzichtelijk maakt en laat voelen en ervaren vind ik erg fijn.
Nogmaals dank daarvoor.
Wij gaan elkaar zeker vaak in de toekomst ontmoeten.


Ans

Zelf moet ik ook altijd even bijkomen van zo’n workshop, het is net of je op een andere planeet bent geweest......ik ben in iedergeval wel getransformeerd!
Mies nog bedankt daarvoor, ik ben wel zo blij dat je op mijn pad gekomen bent, was altijd al zoekende, maar de “Biologische natuurwetten” voelt voor mij helemaal goed.
Het is ook pure logica, jij legt het heel goed uit.
Niet dat ik alles kan reproduceren, maar doordat je steeds voorbeelden geeft gaat het vanzelf landen, wordt het ook voor een leek begrijpbaar.
Daar moeten we op den duur ook naar toe, dat het gemeengoed gaat worden, zoals nu nog de reguliere gezondheid gemeengoed is.
Het moet worden omgedraaid, wordt je ziek, eerst langs de biologische natuurwetten, je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen lichaam.


Diane

Ik wil je ook heel graag bedanken voor alles wat je mij hebt bijgebracht. Het waren zeer inspirerende en boeiende dagen. Weer een hele verrijking voor mijn leven en mijn omgeving. 
Vooral de laatste dag was heel leuk. 
Hierdoor ben ik nog meer gaan beseffen hoe fascinerend het leven en ons lichaam is en dat het zo veel te vertellen heeft.
Door naar ons lichaam te luisterenen en  te voelen kunnen we zo veel leren.
Dank je wel en we gaan elkaar zeker nog wel eens ontmoeten in de toekomst.