Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Blue Earth Elixer

Blue Earth elixer hersteld het zelfgenezend vermogen. Omdat wij voor meer dan 70% uit water bestaan, wordt de informatie uit blue earth elixer direct opgenomen in het menselijk lichaam.
Laat je verwonderen door blue earth elixer

Blue Earth Elixer is water in haar meest natuurlijke oorsprong, verrijkt met de heilzame kracht van zuurstof, vol met levenskracht en voedende mineralen.
Het heeft dezelfde kwaliteiten en eigenschappen  als het water van miljoenen jaren geleden, waardoor het een groot effect heeft op het menselijk lichaam. 

Dit oerwater verdient de naam van ‘Elixer’ omdat er door zijn kracht slechts kleine hoeveelheden nodig zijn voor een heilzame werking


Wat is blue earth elixer?

De basis van ‘Blue Earth Elixer’ is zuiver oerwater, gewonnen uit een bijzondere bron die ontspringt midden in de onberoerde zuivere hoogte van het Sauerland. Dit oerwater bevat een oorspronkelijke zuiverheid en vele mineralen die nauwkeurig in evenwicht zijn.
Dit oerwater zit reeds vol levenskracht en is het hoofdbestanddeel van ons brouwproces. Er worden geen andere bestanddelen toegevoegd. Het brouwproces duurt 3 weken en wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen. Diverse jaren van onderzoek zijn hieraan vooraf gegaan. Tijdens het brouwproces wordt de Elixer verrijkt met zuurstof


Water met informatie

Water heeft geen oordeel over zijn eigenschappen. Het kan leven geven of nemen. Als men de wetenschap van het water begrijpt, dan heeft men een belangrijk stuk begrepen over het leven zelf.
Dr. Emoto laat zien dat water meer is dan H2O. Met een sterke electronen-microscoop kan men de geometrische vorm van het water bekijken. Deze geometrische vorm bepaalt de kwaliteit van het water. Zo kunnen we van de wetenschapper Dr. Emoto leren dat de mens in staat is het water te beïnvloeden. Zo heeft water met de intentie ‘liefde’, een andere geometrische vorm dan water met de intentie ‘haat’. 


Liefde

 


Haat
Bedenk nu eens met het zien van deze beelden dat het lichaam uit meer dan 70 % water bestaat. 

Dan maken we een sprongetje naar de wetenschapper Bruce Lipton. Deze wetenschapper heeft aangetoond dat onze cellen reageren op hun omgeving. 

Als u zich begeeft in een omgeving omringd door veel liefde, zal dit het menselijk lichaam stimuleren en zuiveren. Dat geld dus ook voor wat u eet en drinkt. Alles wat u tot zich neemt is informatie. 
Drinkt u dus zuiver water met een perfecte geometrische vorm, dan zullen de cellen deze informatie direct overnemen en is het zuiveringsproces begonnen. Bij ‘Blue Earth Elixer’ is dit het geval. 

Het belang van stabiele zuurstof voor je lichaam 

Zonder water en zuurstof kan men niet leven. Door toenemende vervuiling van onze planeet krijgen wij steeds minder verse zuurstof binnen. Hierdoor kan ons lichaam gaan haperen en niet meer goed functioneren. De factor stress speelt hierin ook nog een belangrijke rol. Prof. Dr. Pakdamann heeft na jaren lange studie ontdekt dat men door het drinken van met zuurstof verrijkt water de organen van extra zuurstof kan voorzien. Hierdoor krijgt men meer energie en de vrije radicalen in het lichaam verlagen zich onmiddellijk. 

Maar zuurstof in water verdampt direct in de lucht. Na jaren lange studie hebben wij van ‘Blue Earth’ een manier gevonden om stabiele zuurstof te ontwikkelen, zonder chemische toevoegingen in het water, waarbij dus een fles over langere tijd gedronken kan worden met behoud van de zuurstof. 

Zuurstof werkt als een katalysator in het lichaam en alle organen beginnen nieuwe cellen te ontwikkelen. Foute cellen kunnen niet tegen zuurstof en sterven af. 
Wanneer Vrije Radicalen te hoog zijn begint het immuunsysteem van het lichaam te haperen, waardoor wij allerlei kwaaltjes krijgen of erger nog, ziek worden. Ons lichaam kan zich niet meer zuiveren, verzuring treedt op en het lichaam slibt als het ware dicht. 

Door ‘Blue Earth Elixer’ te drinken worden de organen van extra zuurstof voorzien. Hierdoor krijgt men meer energie en de vrije radicalen in het lichaam verlagen zich onmiddellijk. 

Het belang van een optimale Ph

Blue Earth Elixer heeft een gebalanceerde optimale PH waarde (7.98), wat betekent dit? 
Het ‘brouwproces’ bevordert het makkelijk opnemen van alle mineralen en bestanddelen door het lichaam. De zuurgraad (ook wel pH-waarde genoemd) is een maat waarmee de hoeveelheid opgeloste zuur of alkalisch reagerende stoffen in het water wordt aangegeven. In neutraal water is de pH-waarde 7. Is deze waarde kleiner dan 7, dan is het water zuur, groter dan 7 dan is het water basisch of ook wel alkalisch (niet zuur). De zuurgraad van drinkwater moet tussen de 7 en 9,5 liggen, maar nog beter is tussen de 7,8 en de 8,3. Een pH-waarde van 7.98 is dus optimaal. 

Het menselijk lichaam bestaat voor meer dan 70 % uit water. Een gezond lichaam is basisch. Stress, overgewicht, medicamenten, slechte voeding, vervuiling veroorzaken vaak verzuring in het lichaam, waardoor er allerlei uitval verschijnselen kunnen optreden en men zich ziek gaat voelen. Door het ontgiftingsproces van Blue Earth Elixer met nulpunt energie, krijgt het lichaam de kans om zichzelf weer te herstellen. 

Door ‘Blue Earth Elixer’ te drinken, kan het lichaam zich weer ontgiften, het gaat het terug naar zijn basische toestand en kan zichzelf weer herstellen.
De Elixer bevat vele mineralen die perfect in balans zijn met elkaar, het water is ph neutraal, natriumarm en heeft een oorspronkelijke zuivere smaak.


Wat is gebrouwen water?

Het brouwen is een puur natuurlijk proces, zonder toevoeging van andere bestanddelen. Dit gebeurd door werveling, beweging en temperatuur van het water nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Dit proces is door de jaren heen steeds weer verbeterd en hierdoor is een systematiek ontstaan waardoor het water kan transformeren. 

Om dit principe te kunnen begrijpen volgt hier wat meer uitleg.
Water heeft geheugen. Dit is weliswaar door de wetenschap bevestigd maar wordt tot op de dag van vandaag nog steeds stellig ontkend. Dit heeft voornamelijk te maken met de erkenning dat de klassieke wetenschap niet toereikend is om alles te kunnen verklaren. En dit geld zeker voor het leven zelf…

Victor Schauberger (1885- 1985) was een Oostenrijkse natuuronderzoeker. Door het bestuderen van de basisprincipes in de natuur deed hij diverse uitvindingen die een grote impact hadden en hebben op ons dagelijks leven. Hij liet zien dat de natuur reeds alle oplossingen in zich draagt...
Meer info over Victor Schauberger.

Het brouwproces van Blue Earth Elixer’ is gebaseerd op deze natuurwetten.
Het water op deze aarde is al miljoenen jaren hier. Dit stroomt door bergen en kreken maar ook door onze fabrieken en waterleidingen. Het water dat sterk vervuild is, komt dus ook weer terug in de waterkringloop. Het is algemeen bekend dat de waterkwaliteit op deze aarde sterk aan het afnemen is. Dit komt door de constante vervuiling en hoe wij als mensen met water omgaan. 

Als vervuild water wordt gezuiverd in een zuiveringsinstallatie halen we weliswaar fysieke vervuiling gedeeltelijk eruit maar de informatie van de vervuiling is nog steeds aanwezig. Het resultaat naar verloop van tijd is dood water. Doordat de mens enorme hoeveelheden water op deze manier vervuilt, is de natuur niet meer in staat om dit te zuiveren. Het resultaat zien wij om ons heen: dingen raken in verval en het immuunsysteem van het lichaam neemt af. 

Door het intensieve brouwproces van ‘Blue Earth Elixer’ helpen wij de natuur een handje. Want niet alleen drinkt u het water voor uw eigen welzijn, maar het water komt ook weer terug in ons eco-systeem.

De Elixer is ook te gebruiken in de tuinbouw, landbouw en bij milieuvervuiling. Of gewoon in de vaas met bloemen op uw tafel of in de groente- of rozentuin. 


Het bijzondere aan het oerwater uit deze bron

Dit oerwater ontspringt uit een bron in een leisteengrot, wat uniek is in Europa. Doordat de bron diep onder het Sauerland gebergte is ontstaan en door verschillende steen- en zandlagen loopt, kunnen we hier van Oerwater spreken. Het bevat vele mineralen die perfect in balans zijn met elkaar, het water is ph neutraal, natriumarm en heeft een oorspronkelijke zuivere smaak.  Elke slok is een belevenis van zachtheid, oorspronkelijkheid en vitaliteit. De bron bevat zogenaamd “gereduceerd water” dat voor ontlasting van het lichaam zorgt door verwijdering van afvalstoffen .

Het water is door verschillende wetenschappers onderzocht en bestudeerd. Hun conclusie was dat dit water zeer krachtig is en zich bind aan “vrije radikalen”- hoogagressieve moleculen die bij afweerreacties in het lichaam ontstaan. Als deze vrije radicalen niet direct door anti-oxidanten geneutraliseerd worden, verzwakken ze het lichaam.  
Middels dit oerwater wordt belasting door “ vrije radicalen” verlaagd met 24 % . Deze informatie is wetenschappelijk onderbouwd en is gepubliceerd in Lugano (1999), Japan (2000) en Zweden (2001). Vrije radikalen worden dus afgevoerd en zorgen voor een ontlasting van de lichaamscellen.

In Oerwater zijn de plus- en minpolen in balans waardoor mineralen beter opgenomen kunnen worden.

Deze bron is sinds 23 jaren bekend en wordt met succes voor therapeutische doeleinden gebruikt.

Klik hier voor de testresultaten


Hoe Blue Earth Elixer te gebruiken

Inhoud fles:  1 liter in een glazen fles.
Ingrediënten: Zuiver bronwater, zuivere zuurstof.
Dosering: Twee keer daags 125 ml. (2 x een half glaasje). Start de eerste dag met een maal 125 ml.

Het eerste halve glaasje dient bij voorkeur s’ochtends gedronken te worden op de nuchtere maag. Het tweede halve glaasje kan later op de dag gedronken worden maar niet voor het slapen gaan. Drink zeker niet meer dan een halve liter per dag!!

Wanneer gebruiken: Het is te gebruiken voor vele doeleinden.
Bij ziekte is het aan te raden ‘Blue Earth Elixer’ te drinken in de vorm van een kuur van 4 weken. Ook als ontgiftingskuur is dit aan te raden. Voor een kuur heb je 7 flessen ‘Blue Earth Elixer’ nodig. Binnen deze 4 weken heeft het lichaam tijd zich geleidelijk te ontgiften.
Het is hierbij belangrijk zelf te voelen hoe het lichaam reageert en waar het om vraagt. 

Ook bij herstel na ziekte en bij weinig energie  is ‘Blue Earth Elixer’ zeer behulpzaam.

Als je de elixer voor het eerst gebruikt kunnen er lichte ontgiftingsverschijnselen plaatsvinden zoals diarree, buikpijn, hoofdpijn of huidirritaties. De klachten zullen spoedig verminderen. Verlaag evt. de dosering als dit gebeurd.

Naast de “Elixer” is het belangrijk voldoende (minimaal anderhalve liter) water te drinken door de dag heen. Dit zorgt ervoor dat de stoffen die vrij komen door het ontgiften goed afgevoerd worden.

Houdbaarheid:
Ongeopend: 3 jaar houdbaar.
Na openen is het water 1 maand houdbaar in de koelkast.
Droog en koel bewaren. Niet blootstellen aan temperaturen boven de 25 graden of onder de 3 graden. Plaats de fles niet in de zon.Agri Silicium Elixer 

Dit is elixerwater met silicium erin opgelost. Het kan gebruikt worden voor planten, in je moestuin ter versterking van de werking van de ingegraven eieren en op het land. Per hectare heb je 10 liter per jaar nodig die je in 3 keer gedurende het groeiseizoen over het land verspreidt. Meng het met water en doe het in een rugspuit om te verdelen. 


Er is ook een silicium-elixer voor menselijk gebruik. Voor mee informatie, neem even contact met me op. 


Webshop