Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Blue Earth

Ik ben gestopt met de webshop, dus ben je geïnteresseerd in de onderstaande producten, bestel ze dan rechtstreeks bij Blue Earth

Water is een informatie-drager. Masaru Emoto heeft in zijn experimenten duidelijk laten zien hoe water de informatie van de omgeving overneemt en er bij bevriezing totaal verschillende vormen van waterkristallen ontstaan. Zo geeft het woord "Liefde" een mooie en zuiver kristal en het woord "Haat" een rommelig geheel. 

Het bedrijf Blue Earth heeft een techniek ontwikkeld om de oer-energie van de Aarde als informatie in water in te printen en ze hebben de sleutel gevonden om deze informatie te verzegelen, zodat het water deze informatie blijft uitstralen en ongevoelig is voor de energie van de omgeving. 
Dit hoog-energetische water is verwerkt in verschillende producten, die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. 

Deze producten kunnen een hele mooie ondersteuning zijn voor iedereen. Ze neutraliseren voor een groot gedeelte de "vervuilingen" waaraan we vandaag de dag worden blootgesteld en die ons lichaam verzwakken.
Ik heb vervuiling tussen " gezet, omdat het hier in feite gaat om iets anders:  het betreft de INFORMATIE van de vervuiling. Zo wordt ons water gezuiverd. Dat betekent, dat alle stoffelijke resten van bijvoorbeeld De Pil uit het water verwijderd zijn. Maar de informatie van De Pil zit er nog wel degelijk in. Het gaat dus om iets dat er is voordat materie ontstaat: het is het idee van de materie, het is creatief bewustzijn of creatieve gedachtekracht. Het is informatie die materie laat ontstaan. 

In Het Scheppingsproces staat het heel mooi omschreven: "Bewustzijn, percepties, overtuigingen, intenties, gedachten, ideeën, magnetiseren elektrisch geladen deeltjes en vormen een elektromagnetisch veld. Dit vormt de basis van alle materie en alle materie is omgeven door en doordrongen van zo'n elektromagnetisch veld. Alles ontstaat dus door bewustzijn, door een idee; zonder idee ontstaat er niets.
De informatie in de producten van Blue Earth bevatten pure, zuivere informatie van een niet-vervuilde Aarde. Daar vallen ook negatieve emoties onder, die je eveneens zien als "vervuiling". 

Hieronder een aantal observaties bij onszelf en bij een paar anderen gedurende de eerste week van het gebruik van de de grond-eieren, de curcublue en de silicium elixer. 

 • Boosheid, opgenomen van anderen, gaat het ei in en wordt daar geneutraliseerd.
 • Ei 's nachts onder het bed: wordt minder stram wakker
 • Ziet de energie ervan af spatten
 • Beter en dieper slapen
 • Minder behoefte aan eten, minder eten, maag lijkt "strakker"
 • Meer ontspannen, meer kunnen hebben
 • Dieren worden rustiger, zijn minder fel op eten en op elkaar
 • Een oude hond wordt een vitaler en beweegt gemakkelijker
 • Menstruatieklachten minder en veel korter
 • Glas water op een grond-ei: water wordt direct veel zachter
 • Idem met een grond-ei in een grote pan water 
 • Aanslag op koffiekopje verdwijnt ineens

De puurheid en hoge energetische waarde van deze producten zorgen ook voor meer evenwichtigheid, waardoor men minder heftig op vervelende of tegenvallende situaties en gebeurtenissen zal reageren. Daardoor neemt de heftigheid van de inslag af, kan men beter en gemakkelijker met de situatie of gebeurtenis omgaan en wordt het makkelijker om de processen, zoals die beschreven worden door de BN, met succes te doorlopen.

De producten genezen dus niet en voorkomen ook geen inslagen. Ze stralen de oer-informatie van de Aarde uit, verhogen de zuiverheid van de omgeving en hebben een versterkend en balancerend effect op de mens en dier in de omgeving. Ik merk dit zelf en ben erg enthousiast over de ondersteuning die ze geven: een schonere omgeving in de breedste zin van het woord. 

Hieronder een korte beschrijving van de producten. Ga naar de website van Blue Earth voor meer informatie en bestelling. Waarschuwing

Hoewel vele mensen positieve ervaringen hebben met deze producten, zijn ze erg sterk en hebben een grote inwerking. Ze verhogen de trillingsfrequentie van de omgeving, wat tot gevolg kan hebben dan men in genezing gaat en dus ziek wordt of dat de klachten erger worden. De reactie kan bij sommige mensen erg heftig zijn, wat weer voor veel angst en onrust kan zorgen. 

Begin altijd voorzichtig met het gebruik van deze producten en voer het contact ermee langzaam op. Geef je het door aan iemand, zorg er dan voor dat die persoon hier ook van op de hoogte is. 

Nogmaals: dit zijn geen gezondheidsproducten, het zijn producten die de frequentie verhogen. De frequentie van de Aarde gaat momenteel ook omhoog en ook daar ondervinden veel mensen fysieke problemen door. Met deze producten is het niet anders. 

Gebruik ze op een verstandige manier en lees ook de afzonderlijke beschrijvingen goed door.Energie-ei

Dit zijn natuurlijke eieren waar de inhoud uit is gehaald en is vervangen door oer-water.
Hiervan zijn er 2 soorten: 

 • Het struisvogel-ei
 • Het eenden-ei


Grond-ei

Het grond-ei wordt omhuld met een kunststof laag en deze kan in de grond worden ingegraven of in water worden gelegd. Het water wordt direct veel zachter en smaakt anders.
In je tuin, moestuin of in op het land kan het gebruikt worden als een natuurlijk alternatief voor bemesting: het water in het ei regenereert de bodem en verhoogt de gezondheid van plant en dier. 
Ik heb er ook een aantal verspreid in huis staan. 

Sier-ei 

Het Sier-ei is bewerkt met Aarde en is prachtig om te zien. Het wordt geleverd met een houder en je kunt het een mooie plaats in je huiskamer geven. Het straalt uiteraard dezelfde energie uit als het grond-ei en vitaliseert de gehele omgeving.

Er zijn grote en kleine eieren: het struisvogel-ei en het eenden-ei. 

Prachtige ervaring met het energie-ei!

Ik heb het grote ei nu een paar jaar in huis en heb er nooit 1 seconde spijt van gehad. Sind december 2018 sta ik er alleen voor met mijn honden. Ik las over het ei van Blue Earth, het sprak me geweldig aan, maar vond het niet goedkoop. Ik ben soms nogal impulsief in de aanschaf van dat soort dingen en het pakt niet altijd goed uit, dus ik heb er echt bij stilgestaan wat het ei me zou kunnen brengen. Ik ging overstag voor het grote ei omdat het het hele huis met mij en de honden zou kunnen beschermen. Dat kon ik wel gebruiken en ik gunde het de honden die ook geweldig voor mij zorgen.

Het duurde even, het eerste ei kwam niet aan, is onderweg ergens gesneuveld. Heel jammer, er was met zorg aan gewerkt en jammer als het dan niet met zorg wordt vervoerd. Het tweede ei kwam en was echt meteen aanwezig. Het is een sieraad, straalt, is prachtig gemaakt. In het begin was ik vooral blij dat het er was. Zo bijzonder, zo mooi. Een ei gevuld met heel krachtig water, mysterieus.

Sinds een paar maanden is er een element bijgekomen. Ik maak een hele spannende tijd door met het zoeken naar een huis, een huis voor mijzelf, een thuis voor mijzelf. Misschien voor de rest van mijn leven. Tot nu toe waren de huizen waarin ik heb gewoond onze huizen, voor een leven samen. Deze zoektocht raakt alle aspecten van mijn leven en vraagt om moed, groei, doorzettingsvermogen en nog heel veel meer.
In deze periode heb ik in wanhoop de eerste keer het ei vast gepakt, op schoot genomen, tegen mijn borst aan gehouden en om hulp gevraagd. En jawel ik voelde de straling, mijn lichaam ontspande, de kramp verdween. Een verademing. Ik kon even rustig gaan zitten en tot mezelf komen. 

Sindsdien pak ik het regelmatig, voorzichtig want het is kwetsbaar, maar tegelijk heel krachtig. Het wordt me steeds dierbaarder.

Dank je wel Blue Earth, dank je wel EI, dank je wel Mies.Curcublue

Curcuma is het bekende gele kruid van de wortelstok van de curcuma longa plant, die je terugvindt in de Indiase keuken en die van oudsher gebruikt wordt in de ayurveda, de oosterse geneeskunde waarop onze westerse geneeskunde gestoeld is.

Dit is een oplossing van het binnenste van de curcuma-wortel in het oer-water. De curcumine is met de natuurlijke methode van Blue Earth watertoegankelijk is gemaakt. Normaal gesproken is curcumine waterafstotend, maar door deze methode opent het water zich en wordt de curcumine volledig opgenomen. Hierdoor is het ook voor 100% door het lichaam opneembaar zonder toevoeging van zwarte peper of andere chemische hulpstoffen. 

Curcublue heeft een bijzonder reinigend effect en er zijn vele positieve ervaringen mee.Curcumine Neusspray

De heilzame kracht van speciaal, voor het lichaam waterbeschikbaar gemaakte Curcumine is nu ook beschikbaar gemaakt in de vorm van een neusspray, zodat deze direct toegankelijk is voor gebruik op de slijmvliezen. Niet alleen bij problemen op het gebied van de neus en bijholten, ook kan de spray gebruikt worden om Curcumine op eenvoudige wijze gedurende de dag en onderweg in het fysieke systeem te laten circuleren. Via de slijmvliezen kan de Curcumine namelijk uitstekend worden opgenomen in de bloedbaan.Curcumine Honing

Het is een goed bewaard Ayurvedisch geheim dat de combinatie van honing en de stof curcumine zeer goed werkt. Men noemt het ‘Golden Honey’ en het wordt gezien als een natuurlijk antibioticum. Het staat ook bekend als een middel dat werkt bij: opkomende griep of verkoudheid, verbetering van de spijsvertering en darmflora, bij pollen allergie, verhoging weerstand en bij ademhalingsziektes. De curcumine in onze biologische honing is op natuurlijke wijze ‘water opnemend’ gemaakt, zodat deze volledig wordt opgenomen in onze cellen en bloedbanen. Elixerwater

Water verrijkt met de heilzame kracht van zuurstof, vol met levenskracht en voedende mineralen. 

Deze elixer heeft een extra hoge energetische waarde: meer dan 1.000.000 bovis. Het kan als extra ondersteuning dienen voor iedereen. 

Pakketten

Er zijn ook verschillende pakketten samengesteld, zie de website van Blue Earth

 


Agri Silicium Elixer

Dit is een jerrycan van 10 liter elixerwater waarin silicium is opgelost. Het wordt vooral gebruik tin combinatie met de grond-eieren, die je op een diepte van 60 cm ingraaft. Door dan je tuin, moestuin of je land hiermee te besproeien, wordt de frequentie enorm verhoogd, wat heilzaam is voor mens, dier en plant. Watervitalisator 

De watervitalisator van Blue Earth zuivert en vitaliseert water door een combinatie van werveling,  zuivering, de-informeren en informeren van water, het verhogen van de Boviswaarde en het werken met organische en geometrische vormen rechtstreeks uit de natuur. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van het Blue Earth Energie-Ei en Blue Earth Elixer.Onze watervitalisators zijn de enige ter wereld die niet alleen de informatie beïnvloeden van een fysieke stof maar ook de fysieke stof laat veranderen. Zo zal kalk niet alleen veranderen van samenstelling zodat het minder aanslaat maar u kunt direct meten dat kalk werkelijk verminderd in zijn aanwezigheid. Dit geld voor vele andere stoffen en ook voor de PH waarde. Deze zal zich altijd begeven naar de meest gunstige waarde. Deze ligt tussen de 7 en 7,5 ph.Voor meer informatie en bestellingen ga naar Blue Earth.