Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda Life workshops en lezingen


Zeer belangrijk!

De Biologische Natuurwetten zijn een andere zienswijze, een andere denkwijze, waaruit ook andere handelingen kunnen voortvloeien.

Alles is bewustzijn, het bewustzijn manifesteert zich, jouw lichaam is de manifestatie van JOUW bewustzijn. Verander je bewustzijn door andere zienswijzen te integreren in je systeem. Daardoor ga je vanzelf, vanuit je eigen innerlijke overtuiging, vanuit je eigen innerlijk WETEN, anders handelen. Langzamerhand zal je jezelf dan anders gaan manifesteren.
Daar gaan de workshops: een ander zienswijze en deze integreren in je systeem. In hoeverre je dat lukt en hoe snel dat gaat, hangt helemaal van jezelf af.

De workshops zijn een kennisoverdracht en geen therapie of behandelmethode; het maakt je niet beter en als je een ernstige ziekte hebt, zorgt het er ook niet voor dat je het overleeft.
Ze gaan over bewustwording en innerlijke groei.


Workshops en lezingen

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 

 

Agenda


Themadagen "Botten, Pezen, Spieren en Gewrichten", Bertem (nabij Leuven), België.

Datum:12-10-2023

Donderdag 12 en vrijdag 13 oktober van 10:00 tot 18:00 uur.

Kosten: € 250,-
De verzorging van de inwendige mens wordt door onze gastvrouw perfect uitgevoerd en er wordt een vrijwillige bijdrage voor gevraagd.

De exacte locatie wordt na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Om deel te kunnen nemen dient men een gedegen basiskennis te hebben. Deze kan verkregen zijn door het volgen van de 4-daagse basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam", een vergelijkbare cursus of door zelfstudie.

Aanmelden via email of het aanmeldingsformulier hieronder.
Korte beschrijving

Het nieuw mesoderm, aangestuurd door de witte stof van de grote hersenen (medulla), is een speciale groep binnen de biologische natuurwetten, die voor lastige programma’s zorgt.
Het thema van het nieuw mesoderm zijn de eigenwaarde inbreuken: ‘ik ben niet goed genoeg’, wat voornamelijk ontstaat vanuit het denken van de mens.
Vaak is de genezingsfase zeer pijnlijk of/en vallen bepaalde spierfuncties uit, waardoor de symptomen weer nieuwe inslagen tot gevolg hebben.
Bewustzijnsgroei is vooral bij deze groep erg belangrijk om deze programma’s met succes af te ronden: je moet werkelijk jezelf overwinnen. Daardoor is dit de meest spirituele groep van de vier en voor mij een zeer speciale, waarbij vooral de implicaties zeer belangrijk zijn, vooral in de tijd waarin we nu leven.
Want dit programma dienen we collectief te doorleven zodat we in samenwerking en HARMONIE met elkaar van de aarde het paradijs kunnen maken wat het altijd geweest is.Terug naar overzichtMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.