Leven in Vertrouwen

Levensbewustzijn


Agenda Life workshops

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 

 

Agenda


Vierdaagse basisworkshop "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam", Bertem (nabij Leuven), België.

Datum:15-10-2022

Zaterdag 15, zondag 16, zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 10:00 tot 18:00 uur.

Kosten: €475,-
De verzorging van de inwendige mens wordt door onze gastvrouw perfect verzorgd en er wordt een vrijwillige bijdrage voor gevraagd.

De exacte locatie, alsmede eventuele nadere organisatorische details, worden na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Aanmelding via email of via onderstaand aanmeldingsformulier.Leven in vertrouwen is de beste preventie van ziekten
Begrip en inzicht geven “wonderbaarlijke” genezingen

De vijf biologische natuurwetten laten ons zien hoe ons lichaam functioneert: ziekten zijn onderdeel van biologisch zinvolle processen die verklaarbaar, voorspelbaar en ook zeer herkenbaar zijn. Begrip van de biologische wetten geeft je een heel ander beeld van ziekten: doordat je je angst en zorgen ervoor zult verliezen, ben je in staat ze te verwelkomen als een logisch gevolg van jouw persoonlijke perceptie van eerdere gebeurtenissen of situaties. Je gaat inzien dat zieken niet bestreden, maar doorleefd dienen te worden.
Je zult op een zeer diep niveau gaan voelen en weten dat het lichaam geen fouten maakt, dat symptomen slechts boodschappen zijn van je onderbewuste en je zult die boodschappen kunnen begrijpen.

De implicaties van het leven volgens de biologische wetten zijn enorm verrijkend en ver-reikend. Ze zullen je kijk op het leven en op de processen van ziekte en gezondheid diepgaand veranderen. Je wordt rustiger en krijgt meer vertrouwen, zowel in het lichaam als in de dingen die je overkomen in het dagelijks leven.

Na het volgen van deze dagen kan je:
• met een gerust hart ziek zijn en dit zien als een positief gebeuren
• ziekteprocessen gemakkelijker en sneller laten verlopen
• jezelf op “wonderbaarlijke” wijze genezen
• uitzaaiingen voorkomen
• beangstigende symptomen zoals bloed ophoesten of bloed in de ontlasting of urine verwelkomen
• bepalen wanneer je naar de dokter gaat en wat je dan wilt dat er gedaan wordt
• begrijpen dat ook moeilijke omstandigheden nuttig en zinvol zijn
• het Hamers Kompas herkennen als mechanisme van creatie in bredere zin
Kortom: je kunt gaan leven met volledig vertrouwen in je lichaam en je gezondheid in eigen hand nemen


Ervaringsverhaal na een workshop in juli 2012:
"Al jaren kreeg ik bij werkzaamheden zoals bollen pellen, tulpen plukken en tulpen bossen last van de pezen in mijn onderarm. Deze pezen bedienen de vingers die je bij deze werkzaamheden extreem nodig hebt. De standaard RSI-klachten zeg maar. Om deze klachten te verzachten gebruikte ik duivelsklauw zalf. Dit hielp maar genas niet. Ook werden de klachten door de jaren heen langduriger van aard.
Begin juli heb ik de workshop van de organen gevolgd en daarna begon het bollenseizoen weer. Dat betekent ook weer tulpen pellen. En inderdaad de 1e dag begin je gelijk je onderarmen weer te voelen en de 2e dag nog erger. Maar… met de kennis van de biologische natuurwetten weet je wat er eigenlijk gebeurt. Het is een eigenwaarde conflict, je bent niet goed genoeg (snel genoeg) voor dit werk. Eerst cel afbraak, waarschijnlijk direct begin 1e dag, gevolgd door cel opbouw om de pees sterker te maken zodat je je werk wel kan doen. Na 2 dagen was de pijn weg en heb ik dit jaar nog 3 weken pijnloos bollen gepeld.
Wat een beetje besef al kan doen."Terug naar overzichtMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.