Leven in Vertrouwen

 


Leven in Overvloed

Hoe kunnen wij, de gewone bevolking, voldoende geld aantrekken om werkelijk een leven in overvloed te realiseren? Hoewel dit een heel andere onderwerp is dan de biologische natuurwetten, die de basis vormt van deze site, heeft dit er wel degelijk mee te maken. Stress is de grootste oorzaak van biologische programma's en financiële stress staat in het rijtje "oorzaken van stress" op nummer 1. Deze site heet "Leven in Vertrouwen". Hoe kan je leven in vertrouwen als bepaalde dingen die je nodig hebt, onmogelijk zijn door gebrek aan middelen?

Toch staat de aarde voor overvloed: er is een overvloed aan geld, aan voedsel, aan energie, aan alles wat iedereen nodig heeft, alleen de verdeling klopt niet. Hoe komt dat? Zie de onderstaande (schokkende!!) video's en begrijp ook hoe belangrijk het is dat wij, de gewone mens, ervoor gaan zorgen dat de verdeling verandert, zowel voor jezelf, als voor de ander. We moeten dat samen doen, teamwork is het sleutelwoord. En de tijd is er rijp voor!
Er zijn steeds meer initiatieven die een mogelijkheid hiertoe bieden en ook dit is anders denken, een omslag in bewustzijn. 


Interview met Ronald Bernard, deel 1

 


Interview met Ronald Bernard, deel 2Handje contantje


Bewustzijnsverandering

Op de pagina Over mij schrijf ik dit stukje: 
Begin 2009, door de commotie over de vaccinaties voor baarmoederhalskanker, besloot ik om voor mijn eindwerk een literatuurstudie te doen over de positieve en negatieve aspecten van vaccinaties. Twee weken daarna schudden mijn wereld op zijn grondvesten: ik ontdekte dat de motivatie voor het vaccineren uitsluitend gebaseerd is op winstbejag en macht. Na ruim een half jaar lucht te hebben gegeven aan mijn verontwaardiging, besloot ik het over een andere boeg te gooien. Frustratie, woede en gevoelens van onrechtvaardigheid zijn ziekmakend (biologische wetten), strijd zorgt juist voor meer strijd en houdt het systeem in stand (Cursus in Wonderen en Christus Keert Terug), want “wat ge zaait, zult ge oogsten”. Het is belangrijk om je ervan bewust te worden dat dingen die je verteld worden en waarvan je van overtuigd bent, niet kloppen. Maar als dat niet klopt, hoe zit het dan wél in elkaar? Hoe kan je hier het beste mee omgaan en hoe kan je meewerken aan een fundamentele verandering? Ik besloot om me daarop te gaan richten en de strijd los te laten.

Dat heb ik altijd gedaan en dat doe ik nog steeds. Strijd heeft geen zin, op geen enkel vlak, zie ook de BN en haar implicaties. Je hebt er alleen jezelf mee, want anderen willen veranderen, zeker de anderen die de wereld in hun macht hebben, zal niet lukken. Maar anders handelen op basis van de informatie die je hebt en de mogelijkheden die geboden worden, dat kan wel. 

In het 5e interview met Ronald Bernard geeft hij dit ook aan. Hij belandt in de gevangenis omdat hij op een bepaald gebied de strijd aangaat met de gevestigde orde. Aan het einde van dit interview noemt hij een boek wat hem uitlegt wat hij fout heeft gedaan, wat er in deze nieuwe tijd wel mogelijk is en hoe het dan opgezet moet worden. Het boek heet: "Ridders van NU". Ik zou het heel graag lezen, maar het is helaas niet meer te krijgen. Als iemand het heeft, dan zou ik het graag een keer lenen! 


Interview met Ronald Bernard, deel 5


Zoektocht

Begin 2014 vonden we 1,5 ha land, waar we een trainingscentrum annex stalgebouw op wilden bouwen en direct kwam in mijn hoofd op: ik wil dat doen zonder de banken! 

Kort daarop maakte ik kennis met een organisatie die een extra passief inkomen voor de kleine investeerder mogelijk maakte. Het leek geweldig en het gevoel van overvloed, wat ik toen heb ervaren, zal ik nooit vergeten. Dat ging echter mis en het heeft me het nodige geld gekost. 

Maarrr... ook in de financiële wereld groeit het bewustzijn en moeten er mensen te vinden zijn die een goede intentie hebben en die de kennis en de kunde hebben om het ook neer te zetten in deze fysieke realiteit. Ik ging dus verder met het zoeken naar mijn "spelt in de hooiberg". 

Naar mate de tijd vorderde, kwamen er steeds meer mogelijkheden op mijn pad, die ik voorzichtig uit probeerde. Ik leerde steeds beter waar de valkuilen zaten, hoe ik het aan moest pakken en waar ik rekening mee moest houden. 

Verder werd het mij duidelijk dat dit ook een bewustzijnsverandering inhoudt. Ik heb gemerkt dat ik vast zat ik "mijn" hoeveelheid geld en wat daarmee mogelijk is. 
Ook kwam ik spanning tegen als het aantal aanmeldingen voor mijn workshops daalde en dat vond ik niet prettig.
Ik wil graag zuiver werken, zonder enige druk op mensen uit te oefenen om deel te nemen; men moet zich helemaal vrij voelen om te komen of niet. Eigenlijk wil ik dat mensen mij vinden... 
Maar ik was wel afhankelijk van die deelnemers voor mijn voortbestaan, dus deed ik toch weer iets aan promotie en dat voelde dan weer niet goed. Het was heel dubbel... 


Nieuw bedrijf

Nu heb ik een bedrijf gevonden, waarvan ik weet dat de initiatiefnemers een loepzuivere intentie hebben. Ik heb een van hen goed leren kennen en zijn enthousiasme, zijn "drive" als hij vertelt over zijn passie: een extra inkomen voor iedereen, geeft mij een groot vertrouwen in hem: dit is zijn "cadeau" aan de wereld! 

Hier een video over o.a. het effect van een extra 100 Namibische dollar per maand op de inwoners van een dorp in Namibië. Mensen gaan werken, mensen gaan genieten, mensen stijgen in hun eigenwaarde, mensen worden gelukkig. Mooi hoe dat werkt!


Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend. Ik ben in december 2015 ingestapt en na een aantal startproblemen begin 2016, is er in oktober 2016 een doorstart gemaakt en alles loopt nu vlekkeloos. Er zijn geen wanklanken, de sfeer bij iedereen die erin zit is uitstekend en iedereen wordt uitbetaald. Het risico is laag tot te verwaarlozen, de mogelijkheden ongelooflijk. Verder vind ik het systeem wat zij hanteren geniaal en in resonantie met de nieuwe tijd. 

Wel ervaren ze behoorlijk wat tegenwerkingen van de gevestigde orde, wat niet vreemd is als je naar Ronald Bernard luistert. Maar de manier waarop ze deze problemen steeds weer opnieuw oplossen en de intentie om aan alle wettelijke regels te voldoen en dus samen te werken met overheden en autoriteiten, maakt de kans van slagen steeds groter (5e interview met Ronald). Hij zegt dat nogmaals in zijn gepassioneerde uitleg over zijn "Declaration of Independance" en wat hij daarmee wil. 

Het sluit mooi aan bij de doelstelling van het bovengenoemde bedrijf. 


Financieel onafhankelijk

Ik ben nu, eind augustus 2018, een eind op weg naar financiële onafhankelijkheid. Het wegvallen van beperkingen stimuleert de eigen creativiteit enorm, merk ik. De noodzaak van een baan of een goed-draaiende eigen zaak om te overleven vervalt en wordt vervangen door de aandacht voor het eigen leven. Wat wil ik? Waar wordt ik gelukkig van? Wat wil ik neerzetten in deze wereld? Wat vind ik belangrijk?

Ik blijf mijn workshops doen, dat is mijn missie en mijn passie, maar ik ben er niet meer van afhankelijk van voor mijn inkomen, voor mijn overleving. Wat een rijkdom, wat een rust, wat een ontspanning geeft dat! Geen vervelend gevoel maar als er deelnemers afzeggen of als een workshop geen deelnemers trekt. 

Kortom, ik geniet ervan hiermee bezig te zijn en ik vind het ook een belangrijk aspect van "Leven in Vertrouwen". Hoe kan men leven in vertrouwen als er steeds gevaar dreigt voor tekorten? 

Ik ken mensen die WETEN, dat het altijd goed komt, ook al is er op dat moment geen geld. Als het nodig is, komt het geld er... Als je dat kunt, fantastisch, want zo werkt het. 
Maar er zijn ook vele mensen die dit rationeel wel weten, maar voor wie zo'n diep vertrouwen, zo'n innerlijk WETEN, toch erg moeilijk is.
Ik ben zelf zo iemand: ik weet dit, maar ik kan hier toch niet echt rust in vinden en volledig in vertrouwen. Dus dit is voor mij een geweldige kans.


De BN en financiële vrijheid

De biologische natuurwetten geven je de macht over je gezondheid terug, maar daar zit een enorme "maar" aan vast: als je geen geld hebt om de hulp te "kopen" die nodig is en je voor een groot deel alleen die hulp kunt betalen waarvoor je verzekerd bent, dan is het toepassen van de implicaties van de BN toch heel erg lastig, vaak zelfs onmogelijk.
Verder is het door geldgebrek vaak ook onmogelijk om de zo noodzakelijke veranderingen in je (ziekmakende) situatie door te voeren, bijvoorbeeld gaan scheiden, verhuizen, van baan veranderen.

Financiële vrijheid is dus min of meer een voorwaarde om werkelijk gezond te kunnen worden.
Maar de kennis van de BN is eveneens een voorwaarde om werkelijk gezond te kunnen worden.
De combinatie van de twee heeft de beste kans van slagen en geeft je de macht over je gezondheid terug. 

Overvloed, waar de Aarde iedereen in principe in voorziet, maakt je onafhankelijk en geeft vrijheid. Het geeft je de mogelijkheid om zelf te beslissen wat je wilt, in alle aspecten van je leven.
Het geeft je de macht over je leven terug!

Nogmaals: ik vind dit een enorme kans en ik wil die graag benutten. Daarnaast wil ik dit initiatief ook graag steunen, want het is m.i een mooi en zuiver initiatief dat past bij de nieuwe tijd. Als we gezamenlijk hiervan gebruik maken, kan het meehelpen de wereld te veranderen. 


Kan het "mis" gaan? 

Uiteraard, elk bedrijf kan failliet gaan, een land kan zelfs failliet gaan. 
Wat kost het je dan? Je eerste aankoop, zolang je die nog niet hebt terugverdiend en dat kan heel snel gaan. Wegen de risico's op tegen de mogelijkheden? Naar mijn mening een dikke JA!Ben je, net al ik, geïnteresseerd om een nieuwe wereld te creëren samen met anderen? Zou je het ook fantastisch vinden om niet meer afhankelijk te zijn van je baan, je klanten, je deelnemers voor je inkomen? Wil je je ook rust en een gevoelen vrijheid? Dan ik dit misschien iets voor jou!

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je mee doen, neem dan contact met me op via email of via het onderstaande contactformulier