Leven in Vertrouwen

 


Leven in Overvloed

Hoe kunnen wij, de gewone bevolking, voldoende geld aantrekken om werkelijk een leven in overvloed te realiseren? Hoewel dit een heel andere onderwerp is dan de biologische natuurwetten, die de basis vormt van deze site, heeft dit er wel degelijk mee te maken. Stress is de grootste oorzaak van biologische programma's en financiële stress staat in het rijtje "oorzaken van stress" op nummer 1. Deze site heet "Leven in Vertrouwen". Hoe kan je leven in vertrouwen als bepaalde dingen die je nodig hebt, onmogelijk zijn door gebrek aan middelen?

Toch staat de aarde voor overvloed: er is een overvloed aan geld, aan voedsel, aan energie, aan alles wat iedereen nodig heeft, alleen de verdeling klopt niet. Hoe komt dat? Zie de onderstaande video's en begrijp ook hoe belangrijk het is dat wij, de gewone mens, ervoor gaat zorgen dat de verdeling verandert, zowel voor jezelf, als voor de ander. We moeten dat samen doen, teamwork is het sleutelwoord. En de tijd is er rijp voor!
Er zijn steeds meer initiatieven die een mogelijkheid hiertoe bieden en ook dit is anders denken, een omslag in bewustzijn. 


Interview met Ronald Bernard, deel 1


 

Intervier met Ronald Bernard, deel 2Handje contantjeBewustzijnsverandering

Op de pagina Over mij schrijf ik dit stukje: 
Begin 2009, door de commotie over de vaccinaties voor baarmoederhalskanker, besloot ik om voor mijn eindwerk een literatuurstudie te doen over de positieve en negatieve aspecten van vaccinaties. Twee weken daarna schudden mijn wereld op zijn grondvesten: ik ontdekte dat de motivatie voor het vaccineren uitsluitend gebaseerd is op winstbejag en macht. Na ruim een half jaar lucht te hebben gegeven aan mijn verontwaardiging, besloot ik het over een andere boeg te gooien. Frustratie, woede en gevoelens van onrechtvaardigheid zijn ziekmakend (biologische wetten), strijd zorgt juist voor meer strijd en houdt het systeem in stand (Cursus in Wonderen en Christus Keert Terug), want “wat ge zaait, zult ge oogsten”. Het is belangrijk om je ervan bewust te worden dat dingen die je verteld worden en waarvan je van overtuigd bent, niet kloppen. Maar als dat niet klopt, hoe zit het dan wél in elkaar? Hoe kan je hier het beste mee omgaan en hoe kan je meewerken aan een fundamentele verandering? Ik besloot om me daarop te gaan richten en de strijd los te laten.

Dat heb ik altijd gedaan en dat doe ik nog steeds. Strijd heeft geen zin, je hebt er alleen maar jezelf mee, want anderen willen veranderen, zeker de anderen die de wereld in de macht hebben, zal niet lukken. Maar anders handelen op basis van de informatie die je hebt en de mogelijkheden die geboden worden, dat kan wel. 

Begin 2014 vonden we 1,5 ha land, waar we een trainingscentrum annex stalgebouw op wilden bouwen en direct kwam in mijn hoofd op: ik wil dat doen zonder de banken! En kort daarop maakte ik kennis met BDO, een organisatie die een extra passief inkomen voor de kleine investeerder mogelijk maakte. Het leek geweldig en het gevoel van overvloed, wat ik toen heb ervaren, zal ik nooit vergeten. Ik dacht dat ik geen financiële stress had, maar onbewust bleek ik toch rekening te houden met mijn financiële situatie. Sommige dingen waren gewoon niet mogelijk, bijvoorbeeld het bouwen van een trainingscentrum...
BDO bleek achteraf een ponzi-fraude te zijn en het heeft me het nodige geld gekost. Maarrr... ook in de financiële wereld groeit het bewustzijn en moeten er mensen te vinden zijn die een goede intentie hebben en de gewone bevolking werkelijk willen helpen aan een extra inkomen. Ik ging dus door met zoeken, heb kennis gemaakt met die wereld en weet nu ook dat ik er gewoon niet genoeg van af weet om hier zelf succesvol in te zijn. Ik besefte dat ik hiervoor samen moest werken met anderen, die hier wel de noodzakelijke kennis van hebben. 

Naar mate de tijd vorderde, kwamen er steeds meer mogelijkheden op mijn pad, die ik voorzichtig uit probeerde. Ik leerde steeds beter waar de valkuilen zaten, hoe ik het aan moest pakken en waar ik rekening mee moest houden. 

Verder werd het mij duidelijk dat dit ook een bewustzijnsverandering inhoudt. De noodzaak van een baan of een eigen zaak om te overleven vervalt hiermee en wordt vervangen door de aandacht voor het eigen leven. Wat wil ik? Waar wordt ik gelukkig van? Wat wil ik neerzetten in deze wereld? Wat vind ik belangrijk? Het wegvallen van beperkingen stimuleert de eigen creativiteit enorm.
Ik heb duidelijk gemerkt dat ik vast zal ik "mijn" hoeveelheid geld en wat daarmee mogelijk is. Ook kwam ik spanning tegen als het aantal aanmeldingen voor mijn workshops daalde en dat vond ik niet prettig. Ik wil graag zuiver werken, zonder druk op mensen, men moet zich helemaal vrij voelen om te komen of niet. Maar ik was wel afhankelijk van die anderen voor mijn voortbestaan...
Dus doe ik toch weer iets aan promotie, maar dat voelt dan weer niet helemaal goed. En zo bleef ik heen en weer schommelen.  


Nieuw bedrijf

Nu heb ik een bedrijf gevonden, waarvan ik overtuigd ben dat de initiatiefnemer een werkelijk goede intentie heeft. Ik heb hem persoonlijk ontmoet en zijn enthousiasme, zijn "drive" als hij vertelt over zijn passie: een extra inkomen voor iedereen, geeft mij vertrouwen in hem. Dit is zijn "cadeau" aan de wereld en ik wil de gelegenheid die hij creëert, dan ook graag ondersteunen en benutten. Als hij het niet voor elkaar krijgt, dan is het niet omdat hij daar niet zijn stinkende best voor gedaan heeft!
De ervaringen met dit bedrijf zijn tot nu toe uitstekend. Ik ben in december 2015 ingestapt en na een aantal startproblemen begin 2016, is er in oktober 2016 een doorstart gemaakt en alles loopt nu vlekkeloos. Er zijn geen wanklanken, de sfeer bij iedereen die erin zit is uitstekend en iedereen wordt uitbetaald. Het risico is laag tot te verwaarlozen, de mogelijkheden ongelooflijk. Verder vind ik het systeem wat zij hanteren geniaal en enorm stimulerend. 

Kortom, ik geniet ervan hiermee bezig te zijn en ik vind het ook een belangrijk aspect van "Leven in Vertrouwen". Hoe kan men leven in vertrouwen als er steeds gevaar dreigt voor tekorten?
Ik ken mensen die WETEN, dat het altijd goed komt, ook al is er op dat moment geen geld. Als het nodig is, komt het geld er... Als je dat kunt, fantastisch, want zo werkt het. Maar er zijn ook vele mensen die dit rationeel wel weten, maar voor wie zo'n diep vertrouwen, zo'n innerlijk WETEN, toch erg moeilijk is. Ik weet dit ook, rationeel, maar ik betrap mij erop dat ik bewijzen ervan wil voordat ik hier echt in kan vertrouwen. Dus bij mij werkt het niet en dus is dit voor mij een geweldige kans.

De biologische natuurwetten geven je de macht over je gezondheid terug, maar daar zit een "maar" aan vast: als je geen geld hebt om de hulp te "kopen" die nodig is en voor een groot deel alleen die hulp kunt nemen waarvoor je verzekerd bent, dan heb je toch een probleem. 
Overvloed, waar de Aarde iedereen in principe in voorziet, maakt je werkelijk onafhankelijk en geeft vrijheid. Het geeft je de mogelijkheid om zelf te beslissen wat je wilt, in alle aspecten van je leven. Het geeft je de macht over je leven terug!

Nogmaals: ik vind dit een enorme kans en ik wil die graag benutten. Daarnaast wil ik dit initiatief ook graag steunen, want het is m.i een mooi en zuiver initiatief dat past bij de nieuwe tijd. Als we gezamenlijk hiervan gebruik maken, kan het meehelpen de wereld te veranderen. 

Multi Level Marketing (MLM)

Dit bedrijf is een MLM-bedrijf. Het verschil met de meest gangbare bedrijven is, dat de gebruikers van de producten meteen ook de verkopers ervan zijn en door hun enthousiast de producten verspreiden. Deze bedrijven maken geen kosten voor reclame, de "mond-tot-mond-reclame" van de gebruikers / verkopers wordt beloond via een bepaalde verdeelsleutel. Er zijn zeer succesvolle MLM-bedrijven, zoals bijvoorbeeld Herbalife. 
Hoewel het in mijn ogen het meest eerlijke systeem is, heeft het toch een vrij slechte naam, want er zijn erg veel mensen die er slechte ervaringen mee hebben. Vaak wordt dan de vergelijking gemaakt met een pyramidespel, maar dat is onterecht. Een Pyramidespel is een "bedrijf" zonder product en zonder eigen inkomsten, de enige inkomsten worden gegenereerd de inleg van de leden. Komen er geen mensen meer bij, dan stoppen de inkomsten en wordt er niemand meer betaald. 
In dit artikel legt Marie Jose Maltha helder en duidelijk uit wat MLM is en waarom het voor zoveel mensen zo vaak mis gaat. 

De MLM-structuur van dit bedrijf is heel bijzonder. Iemand die veel ervaring heeft in deze branche heeft, zei me laatst: dit is niet zomaar een MLM, maar een MLM 2.0 !

Kan het "mis" gaan? 

Uiteraard, elk bedrijf kan failliet gaan, een land kan zelfs failliet gaan. 
Wat kost het je dan? Je inleg, voor zover je die nog niet hebt terugverdiend.
Wegen de risico's op tegen de mogelijkheden? Naar mijn mening een dikke JA!

Activiteiten en presentaties, zowel life als via internet, kan je vinden op de volgende pagina

Ik zal alles wat ik doe via deze pagina en via mijn eigen Facebook groep "Leven in Vertrouwen - Spiologie" blijven delen. 

Heb je vragen, wil je meer weten of wil je mee doen, neem dan contact met me op via email of via het onderstaande contactformulier