Leven in Vertrouwen

 


Agenda

Raadpleeg voor aanmelding de algemene voorwaarden en de disclaimer. Bij aanmelding worden deze bekend verondersteld. Onder kosten kan je de prijzen van de verschillende activiteiten vinden.

Elders kan je uitgebreide beschrijvingen vinden van de lezingen, de basisworkshops "Leven in Vertrouwen - Vertrouw je Lichaam" en "Bio-Logica van Gedrag en Karakter", praktijk- en themadagen en het LEEF-protocol. Op de pagina onder de beschrijvingen staan wat reacties van mensen weergegeven. 

Hieronder een korte mondelinge uitleg over de essentie van mijn activiteiten en daar weer onder de agenda.
 

Activiteitenagenda


Lezing: Is niet-inenten gevaarlijk? in Zutphen

Datum:18-02-2018
14:00

De zin- en onzin van vaccinaties bekeken vanuit de Biologische Natuurwetten

Zondagmiddag 5 november van 14:00 tot 16:30 uur.
Deelnemersbijdrage: € 15,-

Aanmelden via email of via het onderstaande aanmeldingsformulier.
De exacte locatie wordt na aanmelding aan de deelnemers bekend gemaakt.

Deze lezing gaat vooral over de emotionele impact van vaccinaties en de daarop volgende fysieke klachten, die op een logisch en duidelijke manier voortvloeien uit de natuurlijke biologische programma's van het lichaam.
Deze lezing geeft een totaal ander beeld van de gevolgen van vaccinaties, waarin de schadelijke werking van gifstoffen slechts bijzaak blijken te zijn.Terug naar overzichtMeer informatie en aanmelden 

Via onderstaan formulier kunt u zich aanmelden voor het evenement van uw keuze. Voor meer informatie kunt u per email contact met me opnemen.